Babydoekjes

Met GhaZoo ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze babydoekjes worden geproduceerd in Nederland en bestaan voor 99% uit gezuiverd water. De vochtige doekjes bevatten 0% plastic, zijn pH neutraal, uitvoerig dermatologisch getest en goedgekeurd.

Babydoekjes (wet wipes)

Vochtige babydoekjes / vochtige doekjes / babydoekjes; zolang je kindje in de luiers zit kan je niet zonder. Een babyhuidje is natuurlijk het meest gevoelig, daarom wil je ook babydoekjes die geschikt zijn om veelvuldig te gebruiken. Daarom bestaan onze babydoekjes voor 99% uit water en zijn ze vrij van allerlei stoffen als parfum, alcohol, conserveringsmiddelen, allergenen of parabenen. Daarmee kan je onze babydoekjes veilig gebruiken voor het verschonen van je kindje en raakt het babyhuidje niet geïrriteerd. Verder hydrateren ze de huid en drogen ze de huid niet uit.

Samenstelling van billen doekjes

Onze billen doekjes worden geproduceerd in Nederland en bestaan voor 99% uit gezuiverd water. De babydoekjes bevatten 0% plastic, zijn pH neutraal, uitvoerig dermatologisch getest en goedgekeurd. Hiermee zijn onze billendoekjes ook voorzien van tal van certificaten en voldoen ze aan de hoogste standaarden.

Daarmee gaan wij nog een stap verder dan de bekende doekjes die voorzien worden van termen als Sensitive of Natuurlijk. Veel van deze doekjes bevatten namelijk nog steeds stoffen die je beter kunt vermijden zoals (sterke) allergenen, zo blijkt uit de test van de consumentenbond in november 2020. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat veel babyhuidjes geïrriteerd raken.

De samenstelling van onze vochtige babydoekjes irriteert de gevoelige babyhuid niet en helpt luieruitslag en andere huidaandoeningen voorkomen. Ze zijn dan ook zeker geschikt voor de gevoelige huid van pasgeboren.

Duurzaamheid

Onze billendoekjes worden geproduceerd op een zo duurzaam mogelijk wijze om de impact op het milieu te minimaliseren. Daarom worden onze billendoekjes gemaakt van de grondstof Lyocell, dat is een ecologische vezel gemaakt van cellulose. Deze stof wordt voornamelijk gemaakt uit houtpulp. Bij de productie van Lyocell stof wordt geen bleek gebruikt, bijna al het water wordt gerecycled en de stof is biologisch afbreekbaar. Daarmee zijn de doekjes veel duurzamer dan andere vochtige doekjes die gemaakt worden van viscose. De houtpulp in onze billendoekjes is daarnaast afkomstig van beheerde boomkwekerijen en heeft uiteraard het fsc certificaat.

Billen doekjes kopen

Wij willen luiers kopen namelijk zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Luiers kopen in grotere hoeveelheden is dan een goede manier om de luierkosten laag te houden en dat doen wij met behulp van onze luierpakketten. Dit geldt ook zeker voor het kopen van billendoekjes. Afgezien van het eenmalige proefpakket bieden we onze billen doekjes dan ook uitsluitend aan in grootverpakkingen.

Elk pakket bestaat uit 16 pakjes met in elk pakje 60 doekjes waarmee je dus totaal 960 doekjes krijgt. Dat is gemiddeld genoeg doekjes om zomaar 10-12 weken te overbruggen. Er zitten echter grote verschillen in het aantal doekjes dat ouders gebruiken voor hun kindje(s) en dus hoeveel weken je doet met een doos.

Om die reden zitten vochtige baby doekjes dan ook niet standaard in je luierabonnement. Je kan ze uiteraard wel toevoegen aan je bestelling. Je ontvangt altijd een vooraankondiging wanneer je volgende luierpakket bij je afgeleverd gaat worden, zodat je nog tijd genoeg hebt om billendoekjes daar aan toe te voegen. Natuurlijk kan je ook altijd een doos billendoekjes kopen los van je luiers.

GhaZoo luiers

GhaZoo leunt op 30 jaar ervaring in de markt waardoor we weten aan welke behoeften een kwaliteitsluier  moet voldoen. We maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken en de zachtste materialen zodat uw baby zich prettig voelt en u zich geen zorgen hoeft te maken.

GhaZoo luiers zijn van uitstekende kwaliteit en dat zeggen we niet zomaar. Uit onderzoek blijkt dat onze luiers voldoen aan de hoogste normen en alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd. De luiers zijn daarnaast vrij van parabenen, parfum, chloor, bleek etc.

De kwaliteit wordt daarbij continue getoetst en is gericht op controle en registratie van grondstoffen, detectie van schadelijke stoffen en dermatologische & microbiologische screenings.

Scroll naar boven