Online betalen bij GhaZoo

Bij GhaZoo kunt u via verschillende betaalmethoden afrekenen. Hierdoor kan iedereen op zijn of haar vertrouwde manier de betaling uitvoeren. De veiligheid van onze website en betaalprocessen worden uiterst serieus genomen en wij dragen dan ook zorg dat u via een veilige weg uw betaling uit kan voeren. De betaling verloopt via een beveiligde internetverbinding waardoor de gegevens versleuteld blijven. Aan het slotje links in de url balk kunt u zien dat u gebruik maakt van een beveiligde verbinding.

Onze veilige betaalmethoden​

Zoals aangegeven bieden we voor iedereen een vertrouwde manier van betalen aan. Via onderstaande betaalmethoden kunt u een bestelling plaatsen. 

LET OP: Onze producten zijn op abonnementsbasis en als eenmalige aankoop te verkrijgen. Hiervoor gelden enkele verschillen in betaalmethodes. Bij iedere betaalmethoden is te zien welke voor welke producten de betaalmethode geldt.

Ghazoo-Betalen-Ideal

iDeal

iDeal behoort tot de meest populaire betaalmethode van Nederland. Bij het kiezen van deze betaalmethode hoeft u enkel uw bank te selecteren waarna u uw betaling kan vervolgen volgens de vertrouwde omgeving van uw bank.

Ghazoo-Betalen-Mastercard

Credit Card

bij het betalen via Credit card (American Express, Visa of Master Card) wordt u doorgevoerd met een beveiligd SSL protocol. Wij rekenen wel 2% verwerkingskosten op de totale kosten bij de keuze voor American Express.

Ghazoo-Betalen-paypal

PayPal

Dit is één veelgebruikte betaalmethode en is dus ook bij ons te gebruiken. Na het selecteren van PayPal wordt u automatisch doorverwezen naar de PayPal website. Hier betaal je snel en eenvoudig met uw eigen account.

Ghazoo-Betalen-Klarna

Klarna

Eerst uw bestelde producten ontvangen en daarna pas betalen? Dat kan met Klarna. U betaald uw bestelling dus pas wanneer u de producten ontvangen heeft en besluit deze te houden.

Bij Ghazoo kan je ook gebruik maken van de betaalmethode Apple Pay

Apple Pay

U kunt Apple Pay gebruiken met uw iPhone, iPad en Apple Watch om binnen apps te betalen wanneer u Apple Pay als betaaloptie ziet.

Bij Ghazoo kan je ook gebruik maken van de betaalmethode Sofort

Sofort

SOFORT banking (voorheen Direct e-banking) is een variant op betalen per bank en maakt het mogelijk om vanuit verschillende landen te betalen via de eigen vertrouwde bankomgeving. Met name in Duitsland wordt deze betaaloplossing veel gebruikt.
Ghazoo-Betalen-Bancontact

Bancontact

Dit is veelvuldig gebruikte betaalmethode in België. Je betaald snel en eenvoudig via een online betaalsysteem wat gekoppeld is aan een app of QR code.

Bij Ghazoo kan je ook gebruik maken van de betaalmethode Belfius

Belfius Direct Net

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.
Bij Ghazoo kan je ook gebruik maken van de betaalmethode EPS

EPS

EPS (Electronic Payment Standard) is een online overdrachtssysteem dat de Oostenrijkse banken en de overheid samen hebben ontwikkeld. EPS biedt een eenvoudige en veilige procedure voor online betalingen voor miljoenen gebruikers in Oostenrijk
Bij Ghazoo kan je ook gebruik maken van de betaalmethode Giropay

Giropay

Giropay is erg populair in Duitsland. Een betaling via deze betaalmethode lijkt veel op het betaalproces van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument.
kbccbc logo

KBC / CBC

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam.

Ghazoo-Betalen-Vooruitbetaling-per-bank

Vooruitbetaling per bank

Betaalt u de order toch liever zelf dan kiest u voor deze betaalmethode. Na het selecteren van deze methode sturen we u door naar een pagina waar alle benodigde gegevens ingevuld dienen te worden. Uw bestelling wordt verwerkt wanneer het geld ontvangen is. 

Bestel jouw luiers veilig bij GhaZoo

Zoals je ziet maken wij bij GhaZoo gebruik van de veilige betaalmogelijkheden via Mollie. Je kunt dus met een gerust hart jouw gewenste luiers (luierabonnement/luierservice) of billendoekjes bestellen in onze webwinkel. Veel succes!

Scroll naar boven