Beste prijs, kwaliteit verhouding
Gratis thuisbezorgd v.a. €20
Altijd vrij opzegbaar

Billendoekjes 1x60

Met deze GhaZoo pakjes wet wipes bepaal je zelf hoeveel vochtige doekjes je wilt toevoegen aan je bestelling. Eén pakje wet wipes bevat 60 billen doekjes. De GhaZoo wet wipes zijn een ideale toevoeging aan je GhaZoo luierpakket en voorkomt dat je zonder vochtige doekjes komt te zitten gedurende je GhaZoo luierpakket. Daarmee kan je altijd je kindje veilig en prettig kan blijven verschonen.

2,99

Anderen kochten ook:

Onze voordelen

Wij belonen trouwe abonnee's

Hoe GhaZoo voor je werkt

icon-daiper
Heb jij één of twee kinderen in de luiers? Gaan ze 4 dagen per week naar de opvang of helemaal niet? Met slechts een paar muisklikken bepaal jij de service die bij je past.
icon-delivery
Nooit meer sjouwen met grote pakken luiers. Je bepaalt zelf wanneer jij de luiers bezorgd wilt hebben, bijvoorbeeld op de dag dat je zelf thuis bent met de kleine. Wij zorgen ervoor dat je niet meer onverwachts zonder zit.
icon-needle

Natuurlijk kan je te allen tijde onze service aanpassen, pauzeren of stoppen zonder extra kosten, zelfs direct na je eerste bestelling. Ook wij houden niet van addertjes!

Vochtige billendoekjes/ babydoekjes; zolang je kindje in de luiers zit kan je gewoon niet zonder. Deze GhaZoo wet wipes zijn een ideale toevoeging aan je GhaZoo luierpakket en voorkomt dat je zonder vochtige doekjes komt te zitten gedurende je GhaZoo luierpakket. Daarmee kan je altijd je kindje veilig en prettig kan blijven verschonen.

Je kan zef bepalen hoeveel pakjes billendoekjes je wilt toevoegen aan je bestelling. Zo heb je met 6 pakjes wet wipes met in elk pakje 60 doekjes dus totaal 360 doekjes. Dat is gemiddeld genomen ruim voldoende doekjes passend bij één GhaZoo luierpakket. Uiteraard verschilt het gebruik ervan per ouder, zeker als je nog twee kinderen hebt in de luier, dus kies zelf je gewenste aantal pakjes. Als je deze billendoekjes toevoegt aan je luierpakket bestelling betaal je geen bezorgkosten.

Wil je helemaal voordelig uit zijn, kies dan voor onze voordeelbox wet wipes. Deze voordeelbox bevat maar liefst 16 pakjes met in elk pakje 60 doekjes waarmee je dus totaal 960 doekjes krijgt en kost slechts 31.99 en wordt gratis bij je thuisbezorgd.

Samenstelling van billendoekjes

Een babyhuidje is natuurlijk het meest gevoelig, daarom wil je ook billendoekjes die geschikt zijn om veelvuldig te gebruiken. Daarom bestaan onze babydoekjes voor 99% uit water en zijn ze vrij van allerlei stoffen als parfum, alcohol, conserveringsmiddelen, allergenen of parabenen.

Onze babydoekjes bevatten 0% plastic, zijn pH neutraal, uitvoerig dermatologisch getest en goedgekeurd. Hiermee zijn onze billendoekjes ook voorzien van tal van certificaten en voldoen ze aan de hoogste standaarden.

Daarmee gaan wij nog een stap verder dan de bekende doekjes die voorzien worden van termen als Sensitive of Natuurlijk. Veel van deze doekjes bevatten namelijk nog steeds stoffen die je beter kunt vermijden zoals (sterke) allergenen, zo blijkt de test van de consumentenbond uit november 2020. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat veel babyhuidjes geïrriteerd raken.

De samenstelling van onze vochtige babydoekjes irriteert de gevoelige babyhuid niet en helpt het luieruitslag en andere huidaandoeningen voorkomen. Verder hydrateren ze de huid en drogen ze de huid niet uit. Ze zijn dan ook zeker geschikt voor de gevoelige huid van pasgeboren.

Duurzaamheid

Onze billendoekjes worden in Nederland geproduceerd en op een zo duurzaam mogelijk wijze om de impact op het milieu te minimaliseren. Daarom worden onze billendoekjes gemaakt van de grondstof Lyocell, dat is een ecologische vezel gemaakt van cellulose. Deze stof wordt voornamelijk gemaakt uit houtpulp. Bij de productie van Lyocell stof wordt geen bleek gebruikt, bijna al het water wordt gerecycled en de stof is biologisch afbreekbaar. Daarmee zijn de doekjes veel duurzamer dan andere vochtige doekjes die gemaakt worden van viscose. De houtpulp in onze billendoekjes is daarnaast afkomstig van beheerde boomkwekerijen en heeft uiteraard het fsc certificaat.

Geniet van de voordelen van GhaZoo

Heb jij er ook genoeg van om elke keer weer opnieuw op zoek te gaan naar die beste aanbiedingen? Weer aansluiten in die lange rijen en het over straat moeten met al die vervelende en vooral ook voordeelverpakkingen? Maak dan gebruik van de voordelen van GhaZoo! Wij zorgen dat je nooit meer zonder kwaliteitsluiers en/of billendoekjes komt te zitten en altijd een eerlijke prijs betaalt!

GhaZoo luiers

GhaZoo leunt op 30 jaar ervaring in de markt waardoor we weten aan welke behoeften een
kwaliteitsluier moet voldoen. We maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken en de zachtste materialen zodat uw baby zich prettig voelt en u zich geen zorgen hoeft te maken.

GhaZoo luiers zijn van uitstekende kwaliteit en dat zeggen we niet zomaar. Uit onderzoek blijkt dat onze luiers voldoen aan de hoogste normen en alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd. De luiers zijn daarnaast vrij van parabenen, parfum, chloor, bleek etc.

De kwaliteit wordt daarbij continue getoetst en is gericht op controle en registratie van grondstoffen, detectie van schadelijke stoffen en dermatologische & microbiologische screenings.

Ingrediënten

water, natriumbenzoaat, citroenzuur, kaliumsorbaat, glycerine

Billendoekjes pakket

6 x 60 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Billendoekjes 1×60” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *