Billendoekjes aanbieding

Net als voor luieraanbiedingen wordt ook veel reclame gemaakt voor een billendoekjes aanbieding. Een billendoekjes aanbieding vind je regelmatig in huis-aan-huis folders, radio of televisie. Het voordeel bij billendoekjes ten opzichte van luiers dat er in elk geval geen maten zijn en dus ook geen verschillende aanbiedingen per maat. Daarentegen komt het vaak voor dat een billendoekjes aanbieding eigenlijk helemaal niet zo’n flinke korting bevat als het lijkt. Die misleidende korting wordt gerekend ten opzichte van de adviesprijs, die in veel gevallen te hoog is, en ook van niet de normale winkelprijs.

Bij GhaZoo houden we daar niet van. Wij willen het kopen van luiers daarom zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. En dat geldt ook zeker voor de billendoekjes. GhaZoo is er namelijk van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van babydoekjes maar wel altijd enthousiast wordt van een billendoekjes aanbieding.

Voordeelpak billendoekjes

Billendoekjes leveren we dus ook altijd voor dezelfde, scherpe prijs. Dat kunnen wij omdat je bij ons direct online bestelt en er geen supermarkt of andere retailer tussen zit. Dit scheelt een extra schakel die er normaal ook nog op moet verdienen. Je zult onze billendoekjes aanbiedingen dan ook niet kunnen vinden in het winkelschap, maar uitsluitend online. Daarnaast verkopen wij onze babydoekjes uitsluitend in grote voordeelpakken.

Elk pakket bestaat uit 16 pakjes met in elk pakje 60 doekjes waarmee je dus totaal 960 doekjes krijgt. Dat zijn ongeveer genoeg doekjes om 10-12 weken te overbruggen. Er zitten echter grote verschillen in het aantal doekjes dat ouders gebruiken voor hun kindje en dus hoeveel weken je doet met een doos. Ouders met 2 kleine kindjes verbruiken de billendoekjes over het algemeen twee keer zo snel.

Dit is ook de reden waarom vochtige baby doekjes dan ook niet standaard in je luierabonnement zitten. Je kan ze uiteraard wel toevoegen aan je bestelling. Je ontvangt altijd een vooraankondiging wanneer je volgende luierpakket bij je afgeleverd gaat worden, zodat je nog tijd genoeg hebt om er billendoekjes aan toe te voegen. Natuurlijk kan, los van je luiers, ook altijd nog een doos billendoekjes kopen.

Billendoekjes aanbieding1

Samenstelling van billendoekjes

Onze billen doekjes worden geproduceerd in Nederland en bestaan voor 99% uit gezuiverd water. De babydoekjes bevatten 0% plastic, zijn pH neutraal, uitvoerig dermatologisch getest en goedgekeurd. Hiermee zijn onze billen doekjes ook voorzien van tal van certificaten en voldoen ze aan de hoogste standaarden.

Daarmee gaan wij nog een stap verder dan de bekende doekjes die voorzien worden van termen als Sensitive of Natuurlijk. Veel van deze doekjes bevatten namelijk nog steeds stoffen die je beter kunt vermijden zoals (sterke) allergenen, zo blijkt de test van de consumentenbond uit november 2020. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat veel babyhuidjes geïrriteerd raken.

De samenstelling van onze vochtige babydoekjes irriteert de gevoelige babyhuid niet en helpt het luieruitslag en andere huidaandoeningen voorkomen. Ze zijn dan ook zeker geschikt voor de gevoelige huid van pasgeboren. Deze blog van Het Gezinsleven bevestigd nogmaals de kwaliteit van onze billendoekjes!

Billendoekjes duurzaam

Duurzaamheid

Onze billendoekjes worden geproduceerd op een zo duurzaam mogelijk wijze om de impact op het milieu te minimaliseren. Daarom worden onze billendoekjes gemaakt van de grondstof Lyocell, dat is een ecologische vezel gemaakt van cellulose. Deze stof wordt voornamelijk gemaakt uit houtpulp. Bij de productie van Lyocell stof wordt geen bleek gebruikt, bijna al het water wordt gerecycled en de stof is biologisch afbreekbaar. Daarmee zijn de doekjes veel duurzamer dan andere vochtige doekjes die gemaakt worden van viscose. De houtpulp in onze billendoekjes is daarnaast afkomstig van beheerde boomkwekerijen en heeft uiteraard het fsc certificaat.

Geniet van de voordelen van GhaZoo

Heb jij er ook genoeg van om elke keer weer opnieuw op zoek te gaan naar die beste billendoekjes aanbiedingen? Weer aansluiten in die lange rijen en het over straat moeten met al die vervelende en vooral ook enorm grote voordeelverpakkingen? Maak dan gebruik van de voordelen van GhaZoo! Wij zorgen dat je nooit meer zonder kwaliteitsluiers en/of billendoekjes komt te zitten en altijd een eerlijke prijs betaalt! Wij hebben gewoon altijd luier aanbiedingen en billendoekjes aanbiedingen!

Scroll naar boven