Beste prijs, kwaliteit verhouding
Gratis thuisbezorgd
Altijd vrij opzegbaar

Inspirerende geboortecadeaus

Er is niks zo leuks als de geboorte van een baby’tje en dat willen we graag vieren met leuke en mooie geboortecadeaus. Je kan en wil immers niet zonder geboortecadeaus op kraamvisite gaan. Er is gelukkig een enorm groot aanbod aan geboortecadeaus. Dat maakt het tegelijkertijd ook ongetwijfeld lastig om uit de vele aangeboden geboortecadeaus een keuze te maken.

Natuurlijk stel je jezelf de vraag wat jij als meest favoriete item uit de lijst van geboortecadeaus zou willen ontvangen? Immers, wat jij graag zou willen ontvangen, dat geef je ook graag aan jouw zus, vriendin of collega cadeau!

Lijst van geboortecadeaus

Iedereen kent natuurlijk de meest bekende geboortecadeaus, namelijk knuffels en kleertjes. Als je op internet gaat zoeken, dan kom je de meest uiteenlopende geboortecadeaus tegen om mee te nemen tijdens een kraamvisite, bijvoorbeeld: schoentjes, speelgoed, sieraden, bordjes, bestek, schilderij, voorleesboekjes, enzovoorts. Meestal zijn op internet de geboortecadeaus direct concrete producten. Dat is prettig als je precies weet wat je wilt geven maar niet als je nog geen idee hebt. We hebben daarom getracht een zo volledig mogelijke lijst van geboortecadeaus samen te stellen. Puur ter inspiratie.

Inspirerende-geboortecadeaus

Do’s and don’ts

Wat echt gewaardeerd blijkt te worden is een gepersonaliseerd item uit de lijst van geboortecadeaus. Met behulp van onze lijst kun je een keuze maken en op zoek gaan naar een bijbehorende leverancier die zo’n artikel van een naam of een schattige tekst kan voorzien. Wat te denken van een klein badjasje, een speenkoord met de naam van de baby of een schoentje gemaakt van het geboortekaartje? Of wat dacht je van een gepersonaliseerde slinger die elk jaar met de verjaardag opgehangen wordt? Je kunt er van uit gaan dat jouw naam elk jaar genoemd wordt als gever van één van de meest originele geboortecadeaus.

Wat waarschijnlijk minder goed in de smaak zal vallen, zijn een cadeaubon voor de mama of papa, kleertjes die pas over drie jaar gedragen kunnen worden of een vrachtauto voor een meisje. Of wat dacht je van een roze zonnebril voor een jongetje? Natuurlijk zijn we het jaartal 2020 gepasseerd en heeft het transgender tijdperk “het” intrede gedaan, maar wees toch alert op wat je uit de enorme lijst van geboortecadeaus kiest.

Onze belangrijkste tip: geef een geboortecadeau dat nuttig is en regelmatig gebruikt wordt!

Relatie & budget

Het geboortecadeau dat je wilt geven is veelal afhankelijk van de relatie die je met de ouders van de pasgeborene hebt. Hoe hechter deze band, hoe duurder het kraamcadeau in de regel zal zijn.

Vaak kopen de kersverse opa’s en oma’s een hele mooie kinderwagen voor hun kleinkind. Of dragen bij aan de inrichting van de babykamer. Aan een buur, een familielid of een schoolvriendin geef je een eenvoudiger en goedkoper cadeau.

Behalve je relatie is wat je geeft ook afhankelijk van het budget dat je te besteden hebt. In de lijst met geboortecadeaus zie je daarom items staan van een paar euro tot wel meer dan duizend euro. Daarmee vind je een leuk geboortecadeau voor elke portemonnee. Lees onze lijst met geboortecadeaus aandachtig door, neem onze tip in acht, en het komt zeker goed.

Geef een luierabonnement cadeau!

Weet je dat een pasgeboren baby elke dag minstens 8 luiers nodig heeft? Er worden ongelooflijk veel luiers gebruikt totdat een kindje zindelijk is. Luiers zijn dus van harte welkom met een baby op komst of wanneer je net kersverse mama & papa geworden bent.

Luiers zijn dan ook een super origineel, heel praktisch en zeer geliefd cadeau. GhaZoo heeft meerdere varianten te bieden. Je kunt kiezen uit een proefpakket luiers, een groot luierpakket of een luierabonnement. Uiteraard is het ook mogelijk om een luiertaart als geboortecadeau te geven.

Met het luierabonnement van GhaZoo geef je pas echt iets unieks. De trotse jonge ouders hoeven nooit meer naar de winkel voor luiers, hoeven geen luieraanbiedingen bij te houden, zitten nooit zonder luiers, ze krijgen elke maand automatisch een doos thuis gestuurd. Je hebt dan ook helemaal geen gedoe meer met bonnetjes of het zelf moeten gaan kopen.

Via je online account kan je ook zelf bepalen hoelang je hebt abonnement wilt laten lopen, bijvoorbeeld 6 maanden, 12 maanden of 18 maanden of gewoon net zolang totdat het kindje zindelijk is. Jij bepaalt!

Geef een luierabonnement cadeau 2

Geboortecadeaus ter inspiratie

Aankleedkussen

Armbandje

Autostoel

Babyfoon

Babygym

Babyhangmat

Babykleertjes

Babymutsje

Babynestje

Badcape

Badeend

Badjas

Badje

Bakfiets

Bal

Beer

Bestek

Bijtring

Bikini

Billendoekjes

Blokkenkar

Blokkenset

Boek

Bolderkar

Borstkolf

Boxkleed

Buggy

Cadeaubon

Commodemand

Draagdoek

Drinkbeker

Duwkar

Eetstoel

Emmer

Fiets

Fietsstoeltje

Fopspeen

Fotoalbum

Fotolijst

Fotoshoot

Geboortekussen

Geboorteposter

Geboorteslinger

Geld

Giftcard

Gipsafdruk

Haarlokdoosje

Hangmat

Houten speelgoed

Hydrofiele doeken

Jas

Jurk

Inbakerdoek

Inbakerslaapzak

Kadobon

Ketting

Kindercouvert

Kinderkrukje

Kinderrugzak

Kinderstoel

Kinderwagen

Kleertjes

Klok

Koffer

Knuffel

Knuffelbeer

Knuffeldoekje

Knuffelkussen

Kraambezoekboekje

Kruippakje

Kruiwagen

Laarsjes

Ledikant

Ledikantdeken

Ledikantlaken

Leesboek

Ligstoel

Loopfiets

Luierabonnement

Luierpakket

Luiers

Luierservice

Luiertaart

Luiertas

Mijlpaalblokken

Milestones

Muurstickers

Muziekdoos

Nachtlampje

Oorbellen

Plaswekker

Poef

Pop

Poppenwagen

Poster

Prentenboek

Puzzel

Pyjama

Rammelaar

Romper

Rugzak

Schepje

Schilderij

Schoenen

Schommel

Servies

Sieraad

Skelter

Slaapnestje

Slaapzak

Slabbetje

Slingers

Sloffen

Sneeuwbol

Spaarpot

Spaarvarken

Speen

Speenkoord

Sokken

Speelkleed

Speelmat

Stapelblokken

Stapelringen

Step

Swaddle

Tandendoosje

Teddybeer

Theeservies

Tutdoekje

Verschoningsmatje

Voetbal

Voorleesboek

Vormenpuzzel

Vormstoof

Wagenspanner

Wasbare luiers

Wegwerpluiers

Wiegdeken

Wiegje

Wipstoel

Zitzak

Zonnebril

Zwembroek

Zwemluier