Geef een luiertaart cadeau!

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een babyshower of als kraamcadeau? Kies dan voor een leuke luiertaart! De luiertaart is een taart die is opgebouwd uit luiers, origineel en ook nog eens erg handig voor elke jonge ouder!

Een luiertaart cadeau geven

Een luiertaart is een ideaal kraamcadeau om te geven voor een pasgeboren kindje of bij een babyshower voor de aanstaande ouders. Onze unieke luiertaart ziet eruit als een echte taart en is dus ook ontzettend mooi en handig om te geven.

De luiertaart hebben we beschikbaar in traditioneel roze voor een baby meisje, in blauw voor een baby jongetje en GhaZoo oranje voor als het geslacht (nog) niet bekend is of voor als je neutraal gewoon leuker vindt. De luiertaarten kunnen gemaakt worden in zowel onze GhaZoo maat 1 luiers (2 tot 5 kg) als in onze GhaZoo maat 2 luiers (3 tot 6 kg).

De luiertaart bestaat zowel bij luiermaat 1 als bij luiermaat 2 uit 45 luiers en daarnaast bevat elke luiertaart ook een rompertje, monddoekje, hydrofiele washandje en sokjes.

Wanneer je specifieke wensen hebt voor een luiertaart en deze helemaal een unieke persoonlijke tint te geven, bijvoorbeeld de kleur, grootte en/of accessoires, neem dan contact met ons op. We kijken dan samen naar je wensen en de mogelijkheden een luiertaart op maat.

Je luiertaart wordt altijd netjes voor je ingepakt met doorzichtig folie en lint, zodat je direct een mooi cadeau hebt. De luiertaart wordt vervolgens in een goed beschermde doos verpakt en gratis verzonden met de pakketservice en bijbehorende track & trace zodat je altijd weet waar je pakket zich bevindt.

Luiertaart foto 1
Luiertaart foto 1

Een Luierabonnement cadeau geven

Krijgt of heeft je zoon, dochter, vriend of vriendin een kindje gekregen en wil je hem of haar verrassen met een super origineel, heel praktisch en zeer geliefd cadeau? Geef dan een luierabonnement cadeau!

Een luierabonnement is niet alleen heel leuk maar ook heel nuttig om te geven bij een zwangerschap, babyshower, gender-reveal-party of geboorte. Er worden ongelooflijk veel luiers gebruikt totdat een kindje zindelijk is. Luiers zijn dus van harte welkom met een baby op komst of wanneer je net kersverse mama & papa geworden bent.

Met een luierabonnement geef je een cadeau dat zeer gewaardeerd wordt door jonge ouders en waarmee je ze enorm helpt met ontzorgen. Ze kunnen in deze fase hun tijd immers wel leuker besteden dan met het kopen van luiers.

Hoe geef ik een luierabonnement cadeau?

Bij ons gaat dat heel eenvoudig. Je bestelt hiervoor een luierabonnement via de website en op de checkoutpagina geef je een ander verzendadres op dan het factuuradres. Dat verzendadres is dan het adres van degene waar je wilt dat de luiers periodiek naartoe gestuurd moeten worden.

Op de checkoutpagina geef je tevens je emailadres en wachtwoord op. Daarmee kan je vervolgens altijd inloggen op je account om eventuele wijzigingen door te geven, zoals bijvoorbeeld een andere maat luiers. Zo ben je altijd in control!

In het luierabonnement kan je zelf ook aangeven met welke frequentie je je volgende luierpakket wilt ontvangen. Gemiddeld verbruikt een kindje in het begin zo’n 8 luiers per dag, dus op basis van dit gemiddelde kom je op een frequentie van 4 weken. Hoeveel luiers een kindje dagelijks gebruikt verschilt natuurlijk per kindje dus daarom kom je bij ons kiezen uit een frequentie van 2 tot en met 6 weken.

Tevens kan je in online account ook bepalen hoelang je hebt abonnement wilt laten lopen, bijvoorbeeld 12 maanden of 18 maanden of gewoon net zolang totdat het kindje zindelijk is.

Luiertaart foto2

Eenmalig luierpakket cadeau geven

Wil je liever eenmalig een luierpakket cadeau geven? Uiteraard kan dat ook! Met ons luierpakket met daarin genoeg luiers voor één maand heb je nog steeds een super leuk en vooral bruikbaar kraamcadeau voor een zwangerschap, babyshower, gender-reveal-party of geboorte! Ontzettend handig om te krijgen en leuk om te geven!

Om een luierpakket te bestellen klik je op de volgende link en selecteer je het gewenste luierpakket. Wanneer je het luierpakket niet zelf wenst te ontvangen maar direct naar de (aanstaande) papa & mama wil sturen, geef je op de checkoutpagina een ander verzendadres op dan het factuuradres.

Scroll naar boven