Goedkoopste luiers

Elke jonge ouder is altijd op zoek naar goedkope luiers. Niet de goedkoopste luiers, want je wil wel kwaliteit. In de praktijk betekent dit dat je op zoek gaat naar aanbiedingen van je favoriete A-merk luiers. Je bent immers niet op zoek naar de goedkoopste luiers, maar de beste luiers voor de beste prijs.

Dit is precies één van de redenen waarom GhaZoo is opgericht. Het is namelijk vervelend en vermoeiend om altijd maar weer te moeten zoeken naar aanbiedingen van kwaliteitsluiers omdat je weet dat je met de reguliere prijs teveel betaalt. Laat staan het moeten kopen van luiers terwijl er geen aanbieding is.

Als je voor de beste luiers gaat, zou je niet altijd de hoogste prijs moeten betalen en zou je niet constant op zoek moeten naar de goedkoopste luiers. Daarom is de luiermarkt een onbetrouwbare markt. Het ontvangen van kortingen op luiers is nog ondoorzichtiger dan dat van keuken- en autoverkopers. Ze strooien met tijdelijke aanbiedingen en hoge kortingen.

Hoeveel kosten de goedkoopste luiers?

Maar hoeveel kosten de goedkoopste luiers? Of wat betaal je nu eigenlijk precies voor een A-merk in de aanbieding en wanneer is de aanbieding echt aantrekkelijk? Veel mensen hebben, ondanks dat ze vaak naar aanbiedingen zoeken, nog altijd niet scherp wat een luier per stuk kost.

Als je een prijsvergelijk zou doen per luier dan kom je op enorme verschillen uit. Onderzoek wijst uit dat een gemiddelde luier ongeveer 30 cent per stuk kost. De goedkoopste luiers kosten rond de €0,13. Maar er zijn ook luiers met een prijs van €0,40 of zelfs meer. Maar liefst 3 keer zoveel!

Deze enorme bandbreedte in prijs komt onder andere door de verschillende aanbieders maar vooral ook door de verschillende maten. Kleine maten luiers zijn nu eenmaal kleiner en dus goedkoper dan grotere maten. Daarnaast worden verschillende prijzen gehanteerd voor verschillende verpakkingen met verschillende prijzen per stuk. Hier wordt het al ondoorzichtiger.

In principe geldt hoe meer luiers er in de verpakking zitten, hoe goedkoper de kosten per luier zijn. Dan zijn er natuurlijk nog de luieraanbiedingen. Door allerlei verschillende soorten luieraanbiedingen te combineren met de verschillende maten en de verschillende verpakkingen, wordt het bijna ondoenlijk om na te gaan waar op dat moment de goedkoopste luiers zijn en of iets echt een goede aanbieding is.

Goedkoopste luiers 2

Luieraanbiedingen

Zo wordt bij veel luier aanbiedingen gebruik gemaakt van de actie ‘tot 50% korting’. Hierbij wordt de suggestie gewekt dat er ook met grote kortingen wordt gestrooid maar uiteindelijk blijkt de hoge korting dan alleen om maat 1 luiers te gaan die je eigenlijk nooit nodig hebt. De kortingspercentages op de meest gebruikte luiermaten 4, 5 en 6 bedragen dan veelal slechts 10% of 20% en vallen daarmee een flink stuk lager uit.

Een andere luieraanbieding is de ‘twee-voor-de-prijs-van-één’ aanbieding.  Dit type aanbieding is vaak van toepassing op kleinere verpakkingen. Ondanks dat het zeer aantrekkelijk klinkt hoeft de effectieve prijs per luier niet noodzakelijkerwijs veel goedkoper te zijn dan de prijs per luier in een maandbox.

Luierservice van GhaZoo

Bij GhaZoo hoef je nooit meer op zoek naar luieraanbiedingen maar ontvang je luiers altijd voor een vaste, scherpe prijs. Dat kunnen wij ook makkelijker doen omdat je bij ons online direct bestelt en er geen supermarkt tussen zit die er ook moet verdienen. Je zult onze luiers dan ook niet in het winkelschap vinden, maar uitsluitend online. Uiteraard worden de luiers ook gratis bij je thuis bezorgd. Daarmee weet je zeker dat je niet teveel betaald en kan je stoppen met zoeken naar de goedkoopste luiers.

Automatisch vaste klantenvoordeel

Behalve een scherpe prijs vindt GhaZoo dat loyale klanten ook beloond moeten worden. Wanneer je kiest voor onze luierservice pak je automatisch een voordeel van 5 euro per luierpakket. Dit voordeel ontvang je ook op al je vervolgleveringen. Hoe langer je klant blijft bij ons, hoe meer voordeel je geniet. En het mooie is, je hoeft het niet eens aan te vragen of er zelf maar aan te denken. Uiteraard kan je altijd op elk gewenst moment je luierservice eenvoudig annuleren in je online account.

Bekijk onze voordelen hier.

Scroll naar boven