Klantenservice

Bestellen en betalen

Wanneer je een keuze hebt gemaakt, voeg je je luiers of babydoekjes toe aan de winkelwagen door op de knop ‘Bestellen’ te drukken. Daarna word je naar de checkoutpagina geleid waar je je gegevens kunt invullen en de gewenste betaalwijze kiest.

Al onze prijzen op de site zijn inclusief BTW. Wij berekenen géén verzendkosten

Betaalmogelijkheden

Je hebt bij ons de keuze uit de volgende betaalmethoden:

  • iDeal
  • Visa
  • Mastercard
  • SEPA incasso opdracht

In het bestelproces wordt gevraagd je bestelling en gegevens te controleren en dien je vervolgens akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden.

Indien je hebt gekozen voor de luierservice, activeer je hiermee een dagelijks opzegbare luierservice en geef je toestemming om automatisch af te schrijven voor vervolgleveringen.

Wanneer de automatische afschrijving niet is gelukt ontvangt je hiervan bericht per email met daarin tevens de mogelijkheid voor een bankbetaling. Als je hiervan gebruik maakt kan je de geplande levering toch gewoon ontvangen.

Achteraf betalen

Indien je gebruik wil maken van achteraf betalen kan je op de checkout pagina kiezen voor betalen via SEPA automatische incasso. Na afronding van je bestelling wordt de incasso opdracht naar je bank verzonden. De opdracht wordt dan normaliter binnen 1 werkdag verwerkt zodat je de volgende dag een leveringsbevestiging ontvangt. Je bestelling wordt dan de volgende dag bezorgd. Afhankelijk van je bank wordt het bedrag vervolgens binnen 1 tot 5 werkdagen automatisch van je rekening afgeschreven.

Voorkom storneringskosten

Bij niet tijdige betaling, bijvoorbeeld door stornering van de afgeschreven bedragen of wegens ontoereikend saldo op de betreffende rekening, wordt een bedrag van EUR 7.50 aan kosten in rekening gebracht en behoudt GhaZoo zich het recht voor de levering op te schorten.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Je kunt het product naar ons toesturen, zodat wij deze kunnen beoordelen en het product kunnen vervangen of de kosten kunnen vergoeden.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na dat je de order ontvangen hebt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons, The GhaZoo Company BV, via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde formulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Retourzending

Ben je niet tevreden over het product wat wij geleverd hebben? Je hebt 14 dagen na herroeping de tijd om het product aan ons retour te sturen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je rekening. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Ons retouradres

The GhaZoo Company B.V.
Watermolen 6
4751VK Oud-Gastel
Nederland

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Herroepingsrecht geldt alleen voor consumenten.

Klachtenprocedure

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kan je je altijd rechtstreeks tot ons wenden. Je kunt contact met onze klantenservice opnemen via het contactformulier, telefonisch via 085 0656 805 of per email via service@ghazoo.com.

Je zult binnen 48 uur een reactie van ons ontvangen en krijgt binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie. Wij streven ernaar je klacht binnen een week op te lossen.

Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kan je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (ec.europa.eu). 

Scroll naar boven