Korting op luiers

Het zit ons Nederlanders in het bloed om op zoek te gaan naar kortingen dus waarom niet zoeken naar de beste deal en dus naar korting op luiers? Op zich klinkt dat logisch, want waarom zou je teveel betalen. Maar vind jij het leuk om steeds achter kortingen aan te moeten voor luiers? Als je er goed over na denkt, dan is het toch ook best raar? Je kunt je tijd vast leuker besteden met een kleine thuis. En als er geen korting op luiers gegeven wordt en je ze toch nodig hebt, dan voel je je toch beet genomen.

Korting op luiers 1

Kortingen

Regelmatig wordt reclame gemaakt voor korting op luiers. Je vindt deze luieraanbiedingen in huis-aan-huis-folders, maar ook op televisie of via email. Het mooie van luieraanbiedingen is dat je kunt profiteren van interessante kortingen. Het vervelende is dat je steeds die aanbiedingen in de gaten moet houden om te voorkomen dat je teveel moet betalen. Vaak zijn deze aanbiedingen tijdelijk en zijn ze net voorbij als jij net luiers nodig hebt of zijn ze pas volgende week in de aanbieding terwijl je ze nu nodig hebt. Minstens zo vaak worden wel een aantrekkelijke korting op luiers aangeboden, maar meestal slechts op de kleinste luiermaten die jouw kindje al lang ontgroeid is.

Leuk of niet leuk?

Sommigen mensen vinden het altijd leuk om aanbiedingen te zoeken en vinden het een uitdaging om de laagste prijs te vinden. Veel andere mensen hebben hier helemaal de tijd niet voor. In de meeste jonge gezinnen werken beide partners en dan is het heel tijdrovend om nog net even langs die ene winkel te gaan om die tijdelijke aanbieding te scoren. Helemaal frustrerend als dan ook net het winkelschap leeg is, en je morgen echt geen tijd hebt om opnieuw langs deze winkel te gaan. De juiste aanbieding of korting op luiers vinden blijft dan ook een uitdaging!

Nooit teveel betalen met het GhaZoo luierabonnement

Wij vonden dat het veel beter en gemakkelijker kon. De juiste maat luiers worden met onze luieservice automatisch op het juiste moment geleverd voor een zeer scherpe prijs. Dat kunnen wij ook makkelijker doen omdat je bij ons online direct bestelt en er geen supermarkt tussen zit die er ook moet verdienen. Je zult onze luiers dan ook niet in het winkelschap vinden, maar uitsluitend online. Uiteraard worden de luiers ook gratis bij je thuis bezorgd. Daarmee weet je zeker dat je niet teveel betaald en kan je stoppen met zoeken naar aanbiedingen.

Klantloyaliteit

Behalve een goede kwaliteit vinden wij dat we loyale klanten moeten belonen. Daarom geven wij klanten die zich abonneren op onze luierservice een korting van € 5,- per pakket.

Dit zelfde doen wij ook bij onze babydoekjes. Een doos met 16 pakjes met daarin 60 doekjes p/s kost los € 32,99, in combinatie met een abonnement betaal je nog maar € 28,99. Op deze manier belonen wij loyaliteit door onze vaste klanten een mooie korting per pakket te geven.

Korting op luiers 2

GhaZoo luiers uitproberen?

Liever toch eerst proberen? Bestel dan een proefpakket, je ontvangt genoeg luiers om ze een week lang uit te proberen en krijgt daarbij een gratis pakje babydoekjes. Ben je enthousiast? Super! Je hebt nu de keuze om de luiers los te kopen of je maakt gebruik van onze voordelige luierservice. De leveringsfrequentie kan je zelf instellen naar wens, zodat je je luierpakket elke 3, 4, 5 of 6 weken wilt ontvangen. Met ons voordelige luierabonnement hoef je dus nooit meer opzoek naar korting op luiers en heb je een vaste lage prijs!

Ons Luierabonnement is vrijblijvend

Je zit nergens aan vast. Als je de luierservice van GhaZoo om wat voor reden dan ook wilt stoppen, dan kun jij hem zelf per direct met een paar muisklikken kosteloos beëindigen. Het verplicht je tot niets. Bij ons dus geen opzegtermijn, verborgen kosten of andere addertjes.

Scroll naar boven