Beste prijs, kwaliteit verhouding
Gratis thuisbezorgd v.a. €20
Altijd vrij opzegbaar

Luier maandbox

De luier maandbox bevat over het algemeen de meest voordelige luierprijzen per stuk. Het principe is namelijk, hoe meer luiers er in de verpakking zitten, hoe goedkoper de kosten per luier zijn. Kleine luierverpakkingen zijn uiteraard goedkoper maar bevatten ook minder stuks waardoor de prijs per luier vaak het hoogst is. Luier maandboxen zijn de grootste luier voordeelpakketten en hebben, ondanks de hogere aanschafprijs, daardoor bijna altijd wel de beste prijs per luier.

GhaZoo biedt dan ook, met uitzondering van het proefpakket, uitsluitend een luier maandbox aan voor elk maat. Wij houden het kopen van luiers namelijk graag zo eenvoudig en voordelig mogelijk en zijn er van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het zoeken naar luier aanbiedingen. Je hebt immers al genoeg aan je hoofd en kunt je tijd wel leuker besteden met je kindje.

luier maandbox voordeel

Aantallen luiers in luier maandbox

De GhaZoo luier maandbox is er voor elke maat 1 tot en met 6 en van 2 kg tot en met 25 kg. Daarmee bieden we alle maten die je kindje nodig mocht hebben, vanaf de geboorte en totdat ze zindelijk zijn.

Elke luier maandbox bevat 5 pakken met luiers. Het aantal luiers per GhaZoo luier maandbox verschilt per maat maar zijn bij gemiddeld verbruik altijd voldoende voor zeker één maand. Zo bevat de luier maandbox van maat 1 en maat 2 maar liefst 225 luiers en maat 3 totaal 200 luiers. Het luierpakket maat 4 bevat 175 luiers, bij maat 5 is dat 145 luiers en in een luierpakket maat 6 zitten 125 luiers.

Doordat er een ruime overlap zit tussen de verschillende luier maten kan het ook niet gebeuren dat in 2 tot 3 weken de luiers halverwege je luierpakket ineens niet meer passen omdat je kindje zo enorm is gegroeid. Je blijft dus ook niet gauw met ongebruikte luiers zitten.

Ondanks de grote aantallen luiers die in een doos zitten, is elke luier maandbox compact en nemen ze niet veel ruimte in beslag. Ook dus ideaal als je niet veel bergruimte hebt.

Over ghazoo

Luier maandbox, luierpakket of luiervoordeelverpakking

Onze luierpakketten hebben per maat een geschikt aantal luiers voor een gemiddelde periode van een maand, vandaar de naam luier maandbox. Uiteraard doet het ene gezin langer of korter met een luier maandbox dan een ander gezin. Zo gaat het ene kindje bijvoorbeeld niet naar een kinderopvang, het andere kindje bijvoorbeeld 4 dagen. Bij GhaZoo hebben we daarom liever over onze luierpakketten. We hebben namelijk ook veel klanten die wel 6 weken met ons luierpakket doen.

Het voornaamste is dat je met een luier maandbox zeker weet dat je voordelig uit bent en dat je met onze luier maandbox weer genoeg weken vooruit kan. En wanneer je in het laatste pak zit, bestel je gewoon weer een nieuwe luier maandbox. Bestel je op werkdagen voor 18.00 uur, dan heb je de luier maandbox de volgende dag in huis.

Automatisch voordeel pakken? Neem een luierabonnement!

Abonneer je op ons flexibele abonnement en zit nooit meer zonder luiers. Je bent gegarandeerd van een scherpe prijs en hoe langer jij klant blijft hoe voordeliger het wordt! Bij ons luierabonnement ontvang je namelijk een oplopende korting op je luierpakket. Hoe langer je klant blijft bij ons, hoe meer voordeel je krijgt.

En het mooie is, je hoeft het niet eens aan te vragen of er zelf maar aan te denken. Je krijgt de korting gewoon automatisch! En uiteraard kan je nog steeds bij ons op elk gewenst moment moeiteloos je luierabonnement pauzeren of stoppen. Bij ons dus geen opzegtermijn, verborgen kosten of andere addertjes.

Ghazoo-billendoekjes-doos

Babydoekjes ook in abonnementsvorm

Inmiddels bieden we ook babydoekjes in abonnementsvorm aan. Aangezien de meeste ouders veel langer met een doos babydoekjes doen dan met een luiermaandbox, kan je voor de babydoekjes een apart abonnement afsluiten. Voor de babydoekjes kan je kiezen uit een frequentie van 1,2 en 3 maanden. Uiteraard geldt voor de babydoekjes, net als voor de luiers, dat je zelf in je online account op elk gewenst moment je abonnement kan wijzigen, pauzeren of annuleren. Ook hier zit je dus nergens aan vast. Wel zo prettig!