Beste prijs, kwaliteit verhouding
Gratis thuisbezorgd v.a. €20
Altijd vrij opzegbaar

Luier proefpakket

Overweeg je om een luierabonnement af te sluiten maar wil je liever toch eerst onze luiers een keer uitproberen? Dat kan met ons luier proefpakket! Met ons proefpakket krijg je voldoende luiers voor een week. Ben je tevreden met onze luiers? Na twee weken start automatisch je luier abonnement. Wel zo gemakkelijk!

Wij zijn druk bezig met de ontwikkeling van luier maat 1 en luier maat 6 zodat we jullie nog beter van dienst kunnen zijn. Mocht je vragen hebben over luier maat 1 of luier maat 6 neem dan even contact met ons op.

Hoe werkt het?

icon-daiper

Met behulp van ons proefpakket krijg je een kleiner aantal welke goed is voor een week. Bevallen deze luiers goed? Dan krijg je vanaf dat moment elke 2, 3, 4, 5 of 6 weken (afhankelijk van jouw keuze) automatisch de luiers thuis bezorgd.

icon-delivery

Het proefpakket van GhaZoo bieden we je gratis aan, je betaalt alleen voor de verzending. Bestel je op werkdagen voor 18:00 uur dan heb je deze de volgende dag in huis. Na het uitproberen van de luiers kan je zelf bepalen of je met ons abonnement verder wilt.

icon-needle

Het proefpakket van GhaZoo verplicht u tot niets. Wil je er na het uitproberen toch vanaf zien, dan kan je je luierabonnement kosteloos annuleren. Altijd direct en eenvoudig opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

Er zijn steeds meer nieuwe merken luiers beschikbaar op de markt. Veel jonge ouders waarderen daarom ook dat er nu een mogelijkheid geboden wordt waarbij ze een proefpakket luiers kunnen aanvragen. De meeste jonge ouders zijn namelijk zoekende welk type luier het best bij hun baby/kindje past. GhaZoo biedt je de mogelijkheid aan om luiers te proberen via een proefpakket. Ben je enthousiast? Super! Je ontvangt automatisch na 14 dagen je eerste luierpakket thuis en daarna in de gewenste frequentie. De betaling ervan wordt automatisch geïncasseerd. Wil je na je proefpakket toch nog even wachten met je abonnement, dan kan je in je online account te allen tijde zelf je luierservice pauzeren of annuleren. Je zit dus nergens aan vast!

ghazoo luier proefpakket 1

Kennismaking met GhaZoo

Om de drempel van jouw zoektocht te verlagen en jouw twijfel weg te nemen kun je een proefpakket luiers aanvragen. Waarom niet gewoon een weekje proefdraaien? Dan kunnen jij en je baby ervaren hoe deze kwaliteitsluier uit het proefpakket bevalt.

De beste luiers

GhaZoo luiers voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn dan ook uitgebreid getest en alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd. Het absorberend vermogen is aangepast aan de leeftijd van de baby. De luiers zijn gemaakt van elastisch materiaal, en hebben een uitstekende pasvorm. Ze sluiten perfect aan rondom de beentjes en boven de heupjes. De kans op doorlekken is daarom te verwaarlozen.

ghazoo luier proefpakket 2

Proefpakket luiers aanvragen

Het aanvragen van een proefpakket luiers werkt heel eenvoudig. Je selecteert hierboven de juiste maat, voegt ze toe aan je winkelmandje en dan kan je deze bestellen. Je hoeft alleen je naam, adres, woonplaats en e-mailadres in te vullen, en de geboortedatum van jouw baby. Misschien ben je nog zwanger, dan kun je het best de datum invullen wanneer je bent uitgerekend. Spannend zeg! Uiteraard sturen we je dan luiermaat 1 toe.
Je kunt er op vertrouwen dat er uiterst voorzichtig met jullie gegevens om gegaan wordt en dat deze gegevens conform de strenge AVG-regelgeving beheerd worden.

Waarom een proefpakket?

Het proefpakket luiers bieden we elke klant met interesse in onze luierservice eenmalig aan om makkelijk en goedkoop uitgebreid kennis te maken met onze kwaliteitsluiers. Daarom ontvang je bij ons dus ook niet 3 of 5 luiers maar een groot pak met genoeg luiers voor een hele week inclusief een pakje billendoekjes! Dit proefpakket is volledig gratis, je betaalt alleen € 6,99 voor de verzending. Ben je toch niet tevreden over onze luiers? Geen probleem, je kunt je abonnement eenvoudig en kosteloos online annuleren. Doe je dit niet dat ontvang je na twee weken automatisch je eerste maandpakket luiers thuis.

De juiste luiermaat

Je kunt kiezen uit verschillende luiermaten. In onderstaande tabel kun je aflezen welke maat het meest geschikt is voor jouw baby.

Ghazoo maattabel NL desktop
Ghazoo maattabel NL mobile

Hoe langer jij klant bent hoe goedkoper jouw luierabonnement

Wij belonen onze trouwe klanten graag met een betere prijs. Wij hebben daarom het volgende bedacht:

LeveringenAbonnementskosten
1 tot en met 6€ 41,99
7 tot en met 12€ 39,99
13 tot en met 18€ 37,99
19 of meer leveringen€ 35,99

Zoals je ziet start het luier abonnement met een prijs van € 41,99 wat je al direct een voordeel van € 2,- oplevert per levering ten opzichte van een losse aankoop van een luierpakket. Wanneer je langer klant blijft zakt je prijs na 18 zendingen zelfs terug tot € 35,99 wat de kosten per luier (afhankelijk van de maat) zelfs kan terugbrengen naar 16 cent per luier!

Het proefpakket verplicht u tot niets

We bieden je alleen de mogelijkheid om op een ongedwongen manier kennis te maken met deze kwaliteitsluier. Mocht je daarom na het gebruik van het proefpakket toch nog twijfels hebben, dan ben je geenszins verplicht om je luierservice voort te zetten. In je online account kan je te allen tijde zelf je luierabonnement annuleren. Je zit dus nergens aan vast.

Ben je enthousiast? Super!

Ben je enthousiast over de luiers in het proefpakket? Super! Je ontvangt automatisch na 14 dagen je eerste luierpakket. Liever niet direct een abonnement, pauzeer of annuleer je luierservice eenvoudig in je online account. Mocht je om wat voor reden dan ook ontevreden zijn of je hebt tips om onze kwaliteitsluiers of ons luierabonnement te verbeteren, vertel het ons.