Luier proefpakket

Overweeg je om een luierabonnement af te sluiten maar wil je liever toch eerst onze luiers een keer uitproberen? Dat kan met ons luier proefpakket! Met ons proefpakket krijg je voldoende luiers voor een week en ook nog eens gratis een pakje babydoekjes om te proberen. Ben je tevreden met onze producten? Super! We bieden onze klanten € 5,- extra korting op onze luiers bij een abonnement.

Hoe werkt het?

Probeer eerst de GhaZoo luiers uit met ons luier proefpakket

Met ons proefpakket ontvang je genoeg luiers voor een week en een gratis pakje babydoekjes. Bevallen onze luiers en/of doekjes goed? Dan heb je de keuze uit een losse aankoop of je kunt gebruik maken van onze luierservice. met onze luierservice bespaar je € 5,- op een pak luiers.

Simpel en snel thuisbezorgd op jouw gewenste dag

Het proefpakket van GhaZoo wordt gratis bij je thuisbezorgd. Bestel je op werkdagen voor 18:00 uur dan heb je deze de volgende dag in huis. Na het uitproberen van de luiers kan je zelf bepalen of je de luiers liever los wilt kopen of met onze luierservice verder wilt.

Altijd direct en eenvoudig opzegbaar

Het proefpakket van GhaZoo verplicht u tot niets. Je kunt volledig vrijblijvend een pak luiers en een pakje babydoekjes uitproberen. Bevallen onze luiers en/of babydoekjes je goed dan heb je daarna de optie om gebruik te maken van onze luierservice.

Er zijn steeds meer nieuwe merken luiers beschikbaar op de markt. Veel jonge ouders waarderen daarom ook dat er nu een mogelijkheid geboden wordt waarbij ze een proefpakket luiers kunnen aanvragen. De meeste jonge ouders zijn namelijk zoekende welk type luier het best bij hun baby/kindje past. GhaZoo biedt je de mogelijkheid aan om luiers te proberen via een proefpakket. ghazoo luier proefpakket 1

Kennismaking met GhaZoo

Om de drempel van jouw zoektocht te verlagen en jouw twijfel weg te nemen kun je een proefpakket luiers aanvragen. Waarom niet gewoon een weekje proefdraaien? Dan kunnen jij en je baby ervaren hoe deze premium luiers van GhaZoo bevallen.

De beste luiers

GhaZoo luiers voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn dan ook uitgebreid getest en alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd. Het absorberend vermogen is aangepast aan de leeftijd van de baby. De luiers zijn gemaakt van elastisch materiaal, en hebben een uitstekende pasvorm. Ze sluiten perfect aan rondom de beentjes en boven de heupjes. De kans op doorlekken is daarom te verwaarlozen.

Proefpakket luiers aanvragen

Het aanvragen van een proefpakket luiers werkt heel eenvoudig. Je selecteert hierboven de juiste maat, voegt ze toe aan je winkelmandje en dan kan je deze bestellen. Je hoeft alleen je naam, adres, woonplaats en e-mailadres in te vullen, en de geboortedatum van jouw baby. Misschien ben je nog zwanger, dan kun je het best de datum invullen wanneer je bent uitgerekend. Spannend zeg! Uiteraard sturen we je dan luiermaat 1 toe.
Je kunt er op vertrouwen dat er uiterst voorzichtig met jullie gegevens om gegaan wordt en dat deze gegevens conform de strenge AVG-regelgeving beheerd worden.

Waarom een proefpakket?

Het proefpakket luiers bieden we elke klant met interesse in onze luierservice eenmalig aan om makkelijk en goedkoop uitgebreid kennis te maken met onze kwaliteitsluiers. Daarom ontvang je bij ons dus ook niet 3 of 5 luiers maar een groot pak met genoeg luiers voor een hele week inclusief een pakje billendoekjes!

De juiste luiermaat

Je kunt kiezen uit verschillende luiermaten. In onderstaande tabel kun je aflezen welke maat het meest geschikt is voor jouw baby.

ghazoo luiermaattabel NL
ghazoo maattabel mobile new

Het proefpakket verplicht u tot niets

We bieden je alleen de mogelijkheid om op een ongedwongen manier kennis te maken met deze kwaliteitsluier. Mocht je daarom na het gebruik van het proefpakket toch nog twijfels hebben, dan ben je geenszins verplicht om bij ons luiers te kopen.

Ben je enthousiast? Super!

Ben je enthousiast over de luiers in het proefpakket? Super! Je hebt dan nu de keuze om luiers los te kopen bij GhaZoo of om gebruik te maken van onze Luierservice. Het grote voordeel van de luierservice is een besparing van € 5,- per luierpakket en natuurlijk de automatische bezorging zodat je nooit meer zonder luiers zit.

Scroll naar boven