Goedkoop je luiers kopen? Bekijk onze luieraanbiedingen

Veel jonge ouders zoeken naar luieraanbiedingen. Dat is ook niet vreemd, want het kopen van luiers voor jouw pasgeboren baby is een behoorlijke aanslag op jouw portemonnee. Dit was ook precies een punt wat wij zelf als erg vervelend hebben ervaren, lange wachtrijen, misgrijpen op jouw gewenste maat en altijd zoeken naar de beste luier aanbieding. Met behulp van de GhaZoo luierservice ontvang je jouw luiers automatisch thuis tegen een scherpe prijs!

Hoeveel luiers gebruikt een baby?

In dit verband kunnen we alleen spreken over een gemiddelde, want we weten heel goed dat de gemiddelde baby niet bestaat. Als we uit gaan dat een baby ongeveer 3 jaar lang luierdragend is en 6 keer per dag verschoond moet worden, dan moet je rekening houden met meer dan 6.500 luiers.

Wat kosten luiers

De kleinste luiers van maat 1 zijn het goedkoopst, maar gebruik je slechts heel kort. Naarmate de luiermaat groter wordt, worden luiers ook relatief duurder. In een grotere luier zit immers meer materiaal met een groter absorptievermogen om meer vocht op te kunnen vangen. De kosten zijn ook afhankelijk van het aantal luiers in de doos waarin ze worden aangeboden. Naarmate er meer luiers in een doos zitten, zal de prijs per stuk dalen.

Onderzoek wijst uit dat een gemiddelde luier ongeveer 30 cent per stuk kost. Uitgaande van een verbruik van 6.500 luiers in 3 jaar zoals hierboven berekend, betekent dus een kostenpost van bijna € 700 per jaar en tegen de tijd dat ze zindelijk is ben je in totaal al zeker € 2.000 kwijt. Wij bieden onze luiers aan vanaf 17 cent per stuk! Ben je benieuwd naar onze luiers maar wil je deze eerst eens uitproberen? Bestel dan ons proefpakket en ontvang nu tijdelijk een gratis pakje babydoekjes.

Luieraanbiedingen Ghazoo

Luieraanbiedingen

Regelmatig wordt reclame gemaakt voor luieraanbiedingen. Je vindt deze luieraanbiedingen in huis-aan-huis-folders, maar ook op televisie. Het mooie van luieraanbiedingen is dat je kunt profiteren van interessante kortingen. Het vervelende is dat je steeds die aanbiedingen in de gaten moet houden. Vaak zijn deze aanbiedingen heel tijdelijk. Nog vaker worden wel hoge kortingspercentages aangeboden, maar slechts op 1 of 2 luiermaten en bijna altijd op de kleinste maten. En laat nou net jouw baby deze luiermaat al lang ontgroeid zijn. 

Daarnaast moet je ook enorm goed opletten bij deze verschillende luieraanbiedingen. De bekende merken lijken vaak goedkoop te zijn maar als je goed oplet zie je dat zij ook enorm veel verschillende pakken aanbieden waarin verschillende aantallen luiers zitten. Hierdoor lijken ze vaak goedkoper dan ze zijn! Met de luierservice van GhaZoo weet je precies waar je aan toe bent, een vaste lage prijs met een premium kwaliteit luier!

Leuk of niet leuk?

Sommigen mensen vinden het altijd leuk om aanbiedingen te zoeken en vinden het een uitdaging om de laagste prijs te vinden. Veel andere mensen hebben hier helemaal de tijd niet voor. In de meeste jonge gezinnen werken beide partners en dan is het heel tijdrovend om nog net even langs die ene winkel te gaan om die tijdelijke beste luier aanbieding te scoren. Helemaal frustrerend als dan ook net het winkelschap leeg is, en je morgen echt geen tijd hebt om opnieuw langs deze winkel te gaan. 

Online jouw luiers bestellen

Het is niets nieuws voor je dat consumenten steeds meer aankopen online doen. Zo worden er ook steeds meer luiers online besteld. Maar ook dan moet je steeds de luieraanbiedingen bijhouden. En je zult altijd zien, dat net de maat voor jouw baby niet meer beschikbaar is. Hoe moet dat nu? Je hebt immers nog maar voor 3 dagen voorraad !! Op deze paniek en stress sta je niet te wachten.

Online jouw luiers besteld

Ontzorgen

GhaZoo is opgericht vanwege eigen ervaringen en frustraties die luiers kopen met zich mee brachten. De serieuze kosten en al het gedoe waar je meerdere jaren aan vast zit. Het zat zijn om altijd maar weer te moeten zoeken naar de beste aanbiedingen van kwaliteitsluiers omdat je weet dat je met de reguliere prijs teveel betaalt. Het moeten kopen van luiers terwijl er geen aanbieding is. Het gesjouw en gedoe met die grote aanbiedingshoeveelheden over straat. Het onverwachts misgrijpen omdat je dacht dat je nog een pak in huis had.

Wij vinden dat dit veel beter en gemakkelijker moet kunnen. De juiste maat luiers automatisch op het juiste moment geleverd voor altijd dezelfde, scherpe prijs met behulp van onze luierservice. Goede kwaliteit, transparant service en helemaal afgestemd op je persoonlijke situatie. En hoe langer jij klant bent van GhaZoo, hoe minder je gaat betalen!

Voor ouders die wel prijsbewust zijn maar geen tijd en zin hebben om luier aanbiedingen bij te houden en om stad en land af te gaan om die korting te scoren. Voor ouders die ontzorgd willen worden.

Ben je klaar voor de GhaZoo luierservice?

Maak dan je eigen GhaZoo luierplan en ontvang maandelijks automatisch jouw gewenste luiers.

Automatisch thuisbezorgd

Met de luierservice van GhaZoo krijg je op de door jouw gewenste frequentie een maandbox premium kwaliteit luiers thuis gestuurd. Deze doos bevat zoveel luiers dat je voor 4, 5 of 6 weken genoeg voorraad hebt, afhankelijk van je persoonlijke situatie. Je krijgt een vooraankondiging wanneer je volgende luierpakket bij je afgeleverd gaat worden, zodat je nog tijd genoeg hebt om een eventuele maataanpassing door te geven.

Voordelen

Het grote voordeel van onze luierservice is dat je nooit meer op zoek hoeft naar luieraanbiedingen. Je krijgt premium kwaliteit luiers thuis gestuurd voor een scherpe prijs die steeds lager wordt naarmate je langer klant blijft. Je beschikt altijd over voldoende voorraad luiers. Je hoeft er nooit meer de deur voor uit. En staat ook nooit meer voor een leeg winkelschap, of ervoor in de rij bij de kassa.

Scroll naar boven