Beste prijs, kwaliteit verhouding
Gratis thuisbezorgd v.a. €20
Altijd vrij opzegbaar

Luierabonnement Maat 1 Newborn

2 t/m 5 kg - 225 stuks

Het GhaZoo luierabonnement Maat 1 Newborn is volledig flexibel. Je zit nergens aan vast en kunt te allen tijde opzeggen, daarnaast kan je ook tussentijds pauzeren, de frequentie aanpassen of je maat wijzigen. Hoe langer je abonnee bent hoe voordeliger jouw abonnement wordt!

Uitverkocht

Anderen kochten ook:

Onze voordelen

Wij belonen trouwe abonnee's

Start met je persoonlijke luierplan

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn helpen we je om aan de hand van een aantal stappen de
service te bepalen die past bij jouw persoonlijke situatie, nu en straks. Met jouw persoonlijke luierplan zijn de luiers
geregeld gedurende de ontwikkeling van je kindje en heb je helemaal geen omkijken meer.

bubble-image - Luier

Maat

Vaststellen van de maatkeuze aan de hand van de gegevens van je kindje en de pasvorm van de luier.
bubble-image - Grafiek

Groei

Adviseren over tijdige maatwijzigingen afgestemd op de groei van je kindje.
bubble-image - Baby

Frequentie

Bepalen van de benodigde bestelfrequentie op basis van je persoonlijke situatie.
bubble-image - Kalender

Levering

Afspreken op welke dag van de week je de levering wenst te ontvangen.

Luierabonnement Maat 1 Newborn

De GhaZoo luiers maat 1 zijn geschikt voor kindjes tussen de 0 en 4 maanden met een gewicht van tussen de 2 kg en 5 kg. Deze kindjes hebben een rompermaat van tussen de 50 en 62. Het luierabonnement Maat 1 Newborn bevat 225 luiers verdeeld over 5 pakken van elk 45 luiers.

In het luierabonnement kan je zelf aangeven met welke frequentie je je volgende luierpakket wilt ontvangen. Gemiddeld verbruikt je kindje in deze fase zo’n 8 luiers per dag, dus op basis van dit gemiddelde kom je op een frequentie van 4 weken. Hoeveel luiers je kindje dagelijks gebruikt verschilt natuurlijk per kindje dus daarom kom je bij ons kiezen uit een frequentie van 2 tot en met 6 weken.

Welke frequentie past bij mijn situatie?

In het beginsel kan het soms lastig zijn de juiste frequentie van je luierabonnement te kiezen. Dit hangt uiteraard af van veel verschillende factoren die specifiek zijn voor jouw situatie.

Zo heb je een luierpakket Maat 1 Newborn met daarin 225 luiers en een frequentie van elke 2 weken circa 16 luiers per dag en dat is ideaal als je bijvoorbeeld een tweeling krijgt of hebt gekregen. Natuurlijk ook uitstekend geschikt om cadeau te geven voor de geboorte van twee kleinkinderen en ook prima te gebruiken als je gastouder bent. Wanneer je slechts één kindje hebt, is deze frequentie te snel.

Met het luierabonnement Maat 1 Newborn met 225 luiers en een frequentie van 3 weken kom je op circa 10 luiers per dag en dat is handig als je kindje net wat meer plast en poept dan het gemiddelde per dag.

De meest gekozen frequentie is 4 weken en dit past bij het gemiddelde verbruik van 8 luiers per dag in deze fase. Gemiddeld genomen wordt het luierpakket Maat 1 Newborn met een frequentie van 4 weken maximaal 2 maar meestal slechts 1 keer afgenomen voordat wordt overgestapt naar Maat 2. Dit is uiteraard een gemiddelde en ook erg afhankelijk van de grootte van je kindje bij de geboorte en zijn/haar groeicurve. In principe komen kindjes juist in het begin verhoudingsgewijs het meeste aan.

Een frequentie van 5 weken komt neer op een verbruik van een goede 6 luiers per dag en is voldoende als je kindje net wat minder plast en poept dan de gemiddelde 8 luiers per dag.

Met een frequentie van 6 weken ga je uit van een verbruik van een goede 5 luiers per dag en is wat weinig ten opzichte van het gemiddelde van 8 luiers per dag in deze fase. Deze frequentie wordt niet vaak gebruikt bij maat 2. Uiteraard kan je ook altijd je volgende levering naar voren halen mocht je toch meer luiers verbruikt hebben dan gedacht.

Maat en/of leverfrequentie wijzigen

Het luierabonnement maat 1 Newborn van GhaZoo biedt optimaal gemak met de service die volledig is af te stemmen op je persoonlijke situatie. Via je account kan je zelf op elk gewenst moment je de luiermaat wijzigen en natuurlijk ook de leveringsfrequentie.

GhaZoo stuurt jou ook altijd een week voorafgaand aan je volgende levering een email met een vooraankondiging van levering. Mocht je nog voldoende luiers op voorraad hebben liggen, dan kan schuif je de levering gewoon een week door. Mocht je liever een andere luiermaat ontvangen, geen probleem. Geef de wijziging door en GhaZoo stuurt de doos toe in de gewenste week en gevuld met de gewenste luiermaat.

Direct en eenvoudig opzegbaar

GhaZoo is er van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van luiers. Wij willen het kopen van luiers daarom zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Wij weten dat mensen een hekel hebben aan langlopende verplichtingen. GhaZoo wil niet dat je je vastgebonden voelt. Daarom kan je bij ons op elk gewenst moment moeiteloos je luierabonnement maat 1 Newborn pauzeren of stoppen. Bij ons dus geen opzegtermijn, verborgen kosten of andere addertjes.

Luiers van het GhaZoo luierabonnement Maat 1 Newborn

GhaZoo wegwerpluiers zijn gemaakt van de zachtste materialen en maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken. De luiers van het Luierabonnement Maat 1 Newborn zijn daardoor van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de hoogste normen.

De luiers van het Luierabonnement Maat 1 Newborn hebben een zeer hoog absorptievermogen en kunnen tot wel 13x hun eigen gewicht aan vocht vasthouden. Ze absorberen snel en houden de huid van je kindje droog en vrij van irritaties. De perfecte pasvorm voorkomt lekken bij taille & benen en zorgt dat de luier heel comfortabel aanvoelt voor je kindje.

GhaZoo luiers bieden de volgende eigenschappen:

  • Ademende boven- en buitenlaag
  • Uitstekende absorberende kern
  • Zachte buikband voor zitcomfort
  • Zachte boven- en buitenlaag
  • Elastische zijkanten voor gemakkelijke sluiting
  • Overlappende sluiting

Ghazoo-luierspecificaties

Daarnaast bezitten de luiers Maat 1 (Newborn) ook een plasindicator. Dat is een strip op de buitenkant van de luier die blauw kleurt zodra er urine in de luier terecht komt. Vanwege de goede absorptie van de luier en kleine hoeveelheden die je kindje in deze fase plast, is het soms lastig om te zien of je kindje heeft geplast. Met de plasindicator kan je daarom heel eenvoudig en duidelijk vast stellen of je kindje goed en frequent plast. Ideaal dus!

Kwaliteit van het Luierabonnement Maat 1 Newborn

De kwaliteit wordt continue getoetst en is gericht op controle en registratie van grondstoffen, detectie van schadelijke stoffen en dermatologische & microbiologische screenings. Zo komt alle pulp in de luiers uit FSC verantwoord beheerde bossen en alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd en 100% vrij van parabenen, parfum, chloor, bleek, etc.

Hoe langer jij klant bent hoe goedkoper jouw luierabonnement

Wij belonen onze trouwe klanten graag met een betere prijs. Wij hebben daarom het volgende bedacht:

Leveringen Abonnementskosten
1 tot en met 6 € 41,99
7 tot en met 12 € 39,99
13 tot en met 18 € 37,99
19 of meer leveringen € 35,99

Zoals je ziet start het luierabonnement met een prijs van € 41,99 wat je al direct een voordeel van € 2,- oplevert per levering ten opzichte van een losse aankoop van een luierpakket. Wanneer je langer klant blijft zakt je prijs na 18 zendingen zelfs terug tot € 35,99 wat de kosten per luier (afhankelijk van de maat) zelfs kan terugbrengen naar 16 cent per luier!

Frequentie

2 weken, 3 weken, 4 weken, 5 weken, 6 weken

Gewicht kind

2 t/m 5 kg

Luiermaat

1

Pakket

Newborn

Stuks per zending

225

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luierabonnement Maat 1 Newborn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *