Beste prijs, kwaliteit verhouding
Gratis thuisbezorgd v.a. €20
Altijd vrij opzegbaar

Luierabonnement Maat 3 Midi

4 t/m 9 kg - 200 stuks

(6 klantbeoordelingen)

Het GhaZoo luierabonnement Maat 3 Midi is volledig flexibel. Je zit nergens aan vast en kunt te allen tijde opzeggen, daarnaast kan je ook tussentijds pauzeren, de frequentie aanpassen of je maat wijzigen. Hoe langer je abonnee bent hoe voordeliger jouw abonnement wordt!

Mijn kindje heeft maat: Maat 3 (Midi) 4 - 9 kg, 200 stuks
Wissen

Anderen kochten ook:

Onze voordelen

Wij belonen trouwe abonnee's

Start met je persoonlijke luierplan

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn helpen we je om aan de hand van een aantal stappen de
service te bepalen die past bij jouw persoonlijke situatie, nu en straks. Met jouw persoonlijke luierplan zijn de luiers
geregeld gedurende de ontwikkeling van je kindje en heb je helemaal geen omkijken meer.

bubble-image - Luier

Maat

Vaststellen van de maatkeuze aan de hand van de gegevens van je kindje en de pasvorm van de luier.
bubble-image - Grafiek

Groei

Adviseren over tijdige maatwijzigingen afgestemd op de groei van je kindje.
bubble-image - Baby

Frequentie

Bepalen van de benodigde bestelfrequentie op basis van je persoonlijke situatie.
bubble-image - Kalender

Levering

Afspreken op welke dag van de week je de levering wenst te ontvangen.

Luierabonnement Maat 3 Midi

De GhaZoo luiers maat 3 zijn geschikt voor kindjes tussen de 4 en 12 maanden met een gewicht van tussen de 4 kg en 9 kg. Deze kindjes hebben een rompermaat van tussen de 56 en 74. Het luierabonnement maat 3 Midi bevat 200 luiers verdeeld over 5 pakken van elk 40 luiers.

In het luierabonnement kan je zelf aangeven met welke frequentie je je volgende luierpakket wilt ontvangen. Gemiddeld verbruikt je kindje in deze fase zo’n 7 luiers per dag, dus op basis van dit gemiddelde kom je op een frequentie van 4 weken. Hoeveel luiers je kindje dagelijks gebruikt verschilt natuurlijk per kindje dus daarom kom je bij ons kiezen uit een frequentie van 2 tot en met 6 weken.

Welke frequentie past bij mijn situatie?

In het beginsel kan het soms lastig zijn de juiste frequentie van je luierabonnement te kiezen. Dit hangt uiteraard af van veel verschillende factoren die specifiek zijn voor jouw situatie.

Zo heb je een luierabonnement Maat 3 Midi met daarin 200 luiers en een frequentie van elke 2 weken circa 14 luiers per dag en dat is ideaal als je bijvoorbeeld een tweeling krijgt of hebt gekregen. Natuurlijk ook uitstekend geschikt om cadeau te geven voor de geboorte van twee kleinkinderen en ook prima te gebruiken als je gastouder bent. Wanneer je slechts één kindje hebt, is deze frequentie te snel.

Bij een luierabonnement Maat 3 Midi met 200 luiers en een frequentie van 3 weken kom je op 9 á 10 luiers per dag en dat is handig als je kindje net wat meer plast en poept dan het gemiddelde per dag.

De meest gekozen frequentie is 4 weken en dit past bij het gemiddelde verbruik van 7 luiers per dag in deze fase. Luiermaat 3 Midi gebruik je langer dan luiermaat 2, gemiddeld genomen wel een maand of 6, maar dat kan sterk verschillen per kindje. Wanneer je kindje bij de geboorte al vrij groot was en daarnaast ook bovengemiddeld groeit, zal je logischerwijs veel sneller overstappen naar luiermaat 4.

Een frequentie van 5 weken komt neer op een verbruik van iets minder dan 6 luiers per dag en is voldoende als je kindje net wat minder plast en poept dan de gemiddelde 7 luiers per dag.

Met een frequentie van 6 weken ga je uit van een verbruik van tussen de 4 en 5 luiers per dag en is wat weinig ten opzichte van het gemiddelde van 7 luiers per dag in deze fase. Wanneer je je kindje overdag enkele dagen per week naar de kinderopvang of een gastouder gaat, kan een frequentie van 6 weken prima passen bij je situatie.

Maat en/of leverfrequentie wijzigen

Het luierabonnement maat 3 Midi van GhaZoo biedt optimaal gemak met de service die volledig is af te stemmen op je persoonlijke situatie. Via je account kan je zelf op elk gewenst moment je de luiermaat wijzigen en natuurlijk ook de leveringsfrequentie.

GhaZoo stuurt jou ook altijd een week voorafgaand aan je volgende levering een email met een vooraankondiging van levering. Mocht je nog voldoende luiers op voorraad hebben liggen, dan schuif je de levering gewoon een week door. Mocht je liever een andere luiermaat ontvangen, geen probleem. Geef de wijziging door en GhaZoo stuurt de doos toe in de gewenste week en gevuld met de gewenste luiermaat.

Direct en eenvoudig opzegbaar

GhaZoo is er van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van luiers. Wij willen het kopen van luiers daarom zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Wij weten dat mensen een hekel hebben aan langlopende verplichtingen. GhaZoo wil niet dat je je vastgebonden voelt. Daarom kan je bij ons op elk gewenst moment moeiteloos je luierabonnement pauzeren of stoppen. Bij ons dus geen opzegtermijn, verborgen kosten of andere addertjes.

De luiers van het GhaZoo luierabonnement Maat 3 Midi

GhaZoo wegwerpluiers zijn gemaakt van de zachtste materialen en maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken. De luiers van het Luierabonnement Maat 3 Midi zijn daardoor van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de hoogste normen.

De luiers van het Luierabonnement Maat 3 Midi hebben een zeer hoog absorptievermogen en kunnen tot wel 13x hun eigen gewicht aan vocht vasthouden. Ze absorberen snel en houden de huid van je kindje droog en vrij van irritaties. De perfecte pasvorm voorkomt lekken bij taille & benen en zorgt dat de luier heel comfortabel aanvoelt voor je kindje.

GhaZoo luiers bieden de volgende eigenschappen:

 • Ademende boven- en buitenlaag
 • Uitstekende absorberende kern
 • Zachte buikband voor zitcomfort
 • Zachte boven- en buitenlaag
 • Elastische zijkanten voor gemakkelijke sluiting
 • Overlappende sluiting

Ghazoo-luierspecificaties

Kwaliteit van Luierpakket Maat 3 Midi

De kwaliteit wordt continue getoetst en is gericht op controle en registratie van grondstoffen, detectie van schadelijke stoffen en dermatologische & microbiologische screenings. Zo komt alle pulp in de luiers uit FSC verantwoord beheerde bossen en alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd en 100% vrij van parabenen, parfum, chloor, bleek, etc.

Hoe langer jij klant bent hoe goedkoper jouw luierabonnement

Wij belonen onze trouwe klanten graag met een betere prijs. Wij hebben daarom het volgende bedacht:

Leveringen Abonnementskosten
1 tot en met 6 € 41,99
7 tot en met 12 € 39,99
13 tot en met 18 € 37,99
19 of meer leveringen € 35,99

Zoals je ziet start het luierabonnement met een prijs van € 41,99 wat je al direct een voordeel van € 2,- oplevert per levering ten opzichte van een losse aankoop van een luierpakket. Wanneer je langer klant blijft zakt je prijs na 18 zendingen zelfs terug tot € 35,99 wat de kosten per luier (afhankelijk van de maat) zelfs kan terugbrengen naar 16 cent per luier!

Gewicht 5210 g
Afmetingen 575 × 265 × 210 mm
Frequentie

2 weken, 3 weken, 4 weken, 5 weken, 6 weken

Gewicht kind

4 t/m 9 kg

Luiermaat

3

Pakket

Midi

Stuks per zending

200

6 beoordelingen voor Luierabonnement Maat 3 Midi

 1. Jeroen

  Mijn beide zoontjes hebben nu GhaZoo, erg fijn en vooral ook gemakkelijk!

 2. Veerle

  Goede luiers met leuke prints en erg handig dat ze maandelijks thuisgestuurd worden

 3. Carlijn

  Na wat googlen naar luier aanbiedingen vond ik GhaZoo. Een leuke en aantrekkelijke site en een prima prijs. De kwaliteit luiers is uitstekend waarna ik een abonnement heb afgesloten.

 4. Ronald

  Eindelijk niet meer moeten letten op Pampers aanbiedingen om groot in te slaan. En nooit meer snel naar de Appie omdat je plotseling zonder zit. Ideaal!

 5. Pauline

  Dit abonnement is echt een uitkomst, misschien een tip om bijvoorbeeld babydoekjes toe te voegen?

 6. Joris

  Eindelijk geen gedoe meer met die luiers. Gewoon goed geregeld!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *