Beste prijs, kwaliteit verhouding
Gratis thuisbezorgd v.a. €20
Altijd vrij opzegbaar

Luierabonnement Maat 5 Junior

11 t/m 20 kg - 145 stuks

(3 klantbeoordelingen)

Het GhaZoo luierabonnement Maat 5 Junior is volledig flexibel. Je zit nergens aan vast en kunt te allen tijde opzeggen, daarnaast kan je ook tussentijds pauzeren, de frequentie aanpassen of je maat wijzigen. Hoe langer je abonnee bent hoe voordeliger jouw abonnement wordt!

Mijn kindje heeft maat: Maat 5 (Junior) 11 - 20 kg, 145 stuks
Wissen

Anderen kochten ook:

Onze voordelen

Wij belonen trouwe abonnee's

Start met je persoonlijke luierplan

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn helpen we je om aan de hand van een aantal stappen de
service te bepalen die past bij jouw persoonlijke situatie, nu en straks. Met jouw persoonlijke luierplan zijn de luiers
geregeld gedurende de ontwikkeling van je kindje en heb je helemaal geen omkijken meer.

bubble-image - Luier

Maat

Vaststellen van de maatkeuze aan de hand van de gegevens van je kindje en de pasvorm van de luier.
bubble-image - Grafiek

Groei

Adviseren over tijdige maatwijzigingen afgestemd op de groei van je kindje.
bubble-image - Baby

Frequentie

Bepalen van de benodigde bestelfrequentie op basis van je persoonlijke situatie.
bubble-image - Kalender

Levering

Afspreken op welke dag van de week je de levering wenst te ontvangen.

Luierabonnement Maat 5 Junior

De GhaZoo luiers maat 5 zijn geschikt voor kindjes tussen de 18 en 36 maanden met een gewicht van tussen de 11 kg en 20 kg. Deze kindjes hebben een rompermaat van tussen de 74 en 122. Het luierabonnement maat 5 Junior bevat 145 luiers verdeeld over 5 pakken van elk 29 luiers.

In het luierabonnement Maat 5 Junior kan je zelf aangeven met welke frequentie je je volgende luierpakket wilt ontvangen. Gemiddeld verbruikt je kindje in deze fase zo’n 5 luiers per dag, dus op basis van dit gemiddelde kom je op een frequentie van 4 weken. Hoeveel luiers je kindje dagelijks gebruikt verschilt natuurlijk per kindje dus daarom kom je bij ons kiezen uit een frequentie van 2 tot en met 6 weken.

Welke frequentie past bij mijn situatie?

Wanneer je start met een luierabonnement maat 5 Junior is je kindje al een stuk groter en heb je vaak al een goed beeld hoeveel je luiers je gemiddeld verbruikt en dus ook hoelang je met een pak luiers doet. Het kiezen van de juiste frequentie is dan een stuk eenvoudiger.

De meest gekozen frequentie bij een luierabonnement Maat 5 Junior is 4 weken en dit past bij het gemiddelde verbruik van 5 luiers per dag in deze fase. Daarbij moet wel gemeld worden dat het luierpakket Maat 5 Junior veruit het langst wordt afgenomen door ouders. Dat is ook logisch aangezien je kindje in deze fase een kleine 10 kilo kan groeien. Meestal wordt deze maat dan ook wel zomaar anderhalf jaar gebruikt. Gedurende die periode wordt daarom ook veel gewijzigd van frequentie.

Dat kan bijvoorbeeld komen doordat je kindje naar verloop van tijd een dag meer naar de kinderopvang gaat waarna je de frequentie verlaagt naar om de 5 weken. Daarmee ga je uit van gemiddeld 4 luiers per dag. Bij een frequentie van 6 weken ligt dat zelfs nog lager, wat prima kan wanneer je kindje meerdere dagen per week naar de kinderopvang gaat. Vaak wordt halverwege deze fase ook gestart met zindelijkheidstraining waarbij je kindje ook start met af en toe op het potje plassen. Hierdoor gaat ook je luierverbruik omlaag en kan je ook volstaan met een lagere frequentie.

Een frequentie van 2 weken bij een luierabonnement Maat 5 Junior met daarin 145 luiers komt neer op circa 10 luiers per dag en dat is ideaal als je bijvoorbeeld een tweeling hebt of als je gastouder bent voor meerdere kindjes in deze fase. Ook kan een frequentie van 2 weken goed werken wanneer je twee kindjes hebt die ondanks hun leeftijdsverschil van 1 jaar toch allebei luiers maat 5 gebruiken. Dat komt omdat je luiermaat 5 lang kan gebruiken.

In andere gevallen raden we altijd aan om voor elk kindje te kiezen voor een apart luierabonnement. Daarmee heb je maximale flexibiliteit en kan je beter aansluiten op de situatie van elk kindje. Ook tussen broertjes en zusjes kunnen immers grote verschillen zitten.

Maat en/of leverfrequentie wijzigen

Het luierabonnement van GhaZoo biedt optimaal gemak met de service die volledig is af te stemmen op je persoonlijke situatie. Via je account kan je zelf op elk gewenst moment je de luiermaat wijzigen en natuurlijk ook de leveringsfrequentie.

GhaZoo stuurt jou ook altijd een week voorafgaand aan je volgende levering een email met een vooraankondiging van levering. Mocht je nog voldoende luiers op voorraad hebben liggen, dan schuif je de levering gewoon een week door. Mocht je liever een andere luiermaat ontvangen, geen probleem. Geef de wijziging door en GhaZoo stuurt de doos toe in de gewenste week en gevuld met de gewenste luiermaat.

Direct en eenvoudig opzegbaar

GhaZoo is er van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van luiers. Wij willen het kopen van luiers daarom zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Wij weten dat mensen een hekel hebben aan langlopende verplichtingen. GhaZoo wil niet dat je je vastgebonden voelt. Daarom kan je bij ons op elk gewenst moment moeiteloos je luierabonnement pauzeren of stoppen. Bij ons dus geen opzegtermijn, verborgen kosten of andere addertjes.

De luiers van het GhaZoo luierabonnement Maat 5 Junior

GhaZoo wegwerpluiers zijn gemaakt van de zachtste materialen en maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken. De luiers van het luierabonnement Maat 5 Junior zijn daardoor van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de hoogste normen.

Zo hebben de luiers van het luierabonnement maat 5 Junior hebben een zeer hoog absorptievermogen en kunnen tot wel 13x hun eigen gewicht aan vocht vasthouden. Ze absorberen snel en houden de huid van je kindje droog en vrij van irritaties, tot wel 12 uur lang. De perfecte pasvorm voorkomt lekken bij taille & benen en zorgt dat de luier heel comfortabel aanvoelt voor je kindje.

GhaZoo luiers bieden de volgende eigenschappen:

 • Ademende boven- en buitenlaag
 • Uitstekende absorberende kern
 • Zachte buikband voor zitcomfort
 • Zachte boven- en buitenlaag
 • Elastische zijkanten voor gemakkelijke sluiting
 • Overlappende sluiting

Ghazoo-luierspecificaties

Kwaliteit van Luierpakket Maat 5 Junior

De kwaliteit wordt continue getoetst en is gericht op controle en registratie van grondstoffen, detectie van schadelijke stoffen en dermatologische & microbiologische screenings. Zo komt alle pulp in de luiers uit FSC verantwoord beheerde bossen en alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd en 100% vrij van parabenen, parfum, chloor, bleek, etc.

Hoe langer jij klant bent hoe goedkoper jouw luierabonnement

Wij belonen onze trouwe klanten graag met een betere prijs. Wij hebben daarom het volgende bedacht:

Leveringen Abonnementskosten
1 tot en met 6 € 41,99
7 tot en met 12 € 39,99
13 tot en met 18 € 37,99
19 of meer leveringen € 35,99

Zoals je ziet start het luierabonnement met een prijs van € 41,99 wat je al direct een voordeel van € 2,- oplevert per levering ten opzichte van een losse aankoop van een luierpakket. Wanneer je langer klant blijft zakt je prijs na 18 zendingen zelfs terug tot € 35,99 wat de kosten per luier (afhankelijk van de maat) zelfs kan terugbrengen naar 16 cent per luier!

Gewicht 5267 g
Afmetingen 575 × 235 × 210 mm
Frequentie

2 weken, 3 weken, 4 weken, 5 weken, 6 weken

Gewicht kind

11 t/m 20 kg

Luiermaat

5

Pakket

Junior

3 beoordelingen voor Luierabonnement Maat 5 Junior

 1. Claudia

  Fijne luiers, jammer dat ik deze nu pas ontdekt heb.

 2. Marc

  Top initiatief dit luierabonnement! Jammer dat ik er nu pas achter kom 😉 Komt er op korte termijn nog een maatje 6 bij?

 3. Vincent

  Dit is precies wat ik zocht, een luierservice volledig afgestemd op onze situatie. Ik mis alleen nog de billendoekjes.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *