Beste prijs, kwaliteit verhouding
Gratis thuisbezorgd v.a. €20
Altijd vrij opzegbaar

Luierabonnement Maat 6 Large

Vanaf 15 kg - 125 stuks

Het GhaZoo luierabonnement Maat 6 Large is volledig flexibel. Je zit nergens aan vast en kunt te allen tijde opzeggen, daarnaast kan je ook tussentijds pauzeren, de frequentie aanpassen of je maat wijzigen. Hoe langer je abonnee bent hoe voordeliger jouw abonnement wordt!

Uitverkocht

Anderen kochten ook:

Onze voordelen

Wij belonen trouwe abonnee's

Start met je persoonlijke luierplan

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn helpen we je om aan de hand van een aantal stappen de
service te bepalen die past bij jouw persoonlijke situatie, nu en straks. Met jouw persoonlijke luierplan zijn de luiers
geregeld gedurende de ontwikkeling van je kindje en heb je helemaal geen omkijken meer.

bubble-image - Luier

Maat

Vaststellen van de maatkeuze aan de hand van de gegevens van je kindje en de pasvorm van de luier.
bubble-image - Grafiek

Groei

Adviseren over tijdige maatwijzigingen afgestemd op de groei van je kindje.
bubble-image - Baby

Frequentie

Bepalen van de benodigde bestelfrequentie op basis van je persoonlijke situatie.
bubble-image - Kalender

Levering

Afspreken op welke dag van de week je de levering wenst te ontvangen.

Luierabonnement Maat 6 Large

De GhaZoo luiers maat 6 zijn geschikt voor kindjes tussen de 24 en 48 maanden met een gewicht van tussen de 14 kg en 25 kg. Deze kindjes hebben een rompermaat van tussen de 92 en 128. Het luierabonnement maat 6 Large bevat 125 luiers verdeeld over 5 pakken van elk 25 luiers.

In het luierabonnement Maat 6 Large kan je zelf aangeven met welke frequentie je je volgende luierpakket wilt ontvangen. Gemiddeld verbruikt je kindje in deze fase tussen de 4 en 5 luiers per dag, dus op basis van dit gemiddelde kom je op een frequentie van 4 weken. Hoeveel luiers je kindje dagelijks gebruikt verschilt natuurlijk per kindje dus daarom kom je bij ons kiezen uit een frequentie van 2 tot en met 6 weken.

Welke frequentie past bij mijn situatie?

Wanneer je start met een luierabonnement maat 6 is je kindje al een stuk groter en heb je vaak al een goed beeld hoeveel je luiers je gemiddeld verbruikt en dus ook hoelang je met een pak luiers doet. Het kiezen van de juiste frequentie is dan een stuk eenvoudiger.

De meest gekozen frequentie bij een luierabonnement Maat 6 is 4 weken en dit past bij het gemiddelde verbruik van tussen de 4 en 5 luiers per dag in deze fase. Daarbij moet wel gemeld worden dat het luierpakket Maat 6 Large zeker niet het langst wordt afgenomen door ouders, ondanks dat er veel groei ruimte zit met een range van 14 tot 25 kg.

Luiers maat 6 Large hebben een ruime overlap met luiermaat 5 maar zijn een wat grotere luier met ook wat meer absorptievermogen. De luiers maat 6 zijn fijn om te gebruiken als je kindje gewoon wat groter is en maat 5 net iets te strak zit en/of wanneer je kindje veel moet plassen en daardoor wat meer absorptievermogen nodig heeft. Daarnaast is de luier zeer geschikt voor als je kindje wat later dan gemiddeld zindelijk wordt.

Een frequentie van 5 weken komt neer op iets minder dan 4 luiers per dag en wordt bijna net zo vaak gekozen als voor 4 weken. Tussen de 3 en 4 luiers per dag klinkt misschien heel weinig, maar vaak gaan kindjes in deze fase enkele dagen naar de peuterspeelzaal en/of kinderopvang. Ook plassen ze soms ook al af en toe op het potje.

Een frequentie van 2 weken bij een luierabonnement Maat 6 Large met daarin 125 luiers komt neer op circa 9 luiers per dag en dat is ideaal als je bijvoorbeeld een tweeling hebt of als je gastouder bent voor meerdere kindjes in deze fase. Ook kan een frequentie van 2 weken goed werken wanneer je twee kindjes hebt die ondanks hun leeftijdsverschil toch allebei luiers maat 6 gebruiken.

In andere gevallen raden we altijd aan om voor elk kindje te kiezen voor een apart luierabonnement. Daarmee heb je maximale flexibiliteit en kan je beter aansluiten op de situatie van elk kindje. Ook tussen broertjes en zusjes kunnen immers grote verschillen zitten.

Maat en/of leverfrequentie wijzigen

Het luierabonnement van GhaZoo biedt optimaal gemak met de service die volledig is af te stemmen op je persoonlijke situatie. Via je account kan je zelf op elk gewenst moment je de luiermaat wijzigen en natuurlijk ook de leveringsfrequentie.

GhaZoo stuurt jou ook altijd een week voorafgaand aan je volgende levering een email met een vooraankondiging van levering. Mocht je nog voldoende luiers op voorraad hebben liggen, dan schuif je de levering gewoon een week door. Mocht je liever een andere luiermaat ontvangen, geen probleem. Geef de wijziging door en GhaZoo stuurt de doos toe in de gewenste week en gevuld met de gewenste luiermaat.

Direct en eenvoudig opzegbaar

GhaZoo is er van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van luiers. Wij willen het kopen van luiers daarom zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Wij weten dat mensen een hekel hebben aan langlopende verplichtingen. GhaZoo wil niet dat je je vastgebonden voelt. Daarom kan je bij ons op elk gewenst moment moeiteloos je luierabonnement pauzeren of stoppen. Bij ons dus geen opzegtermijn, verborgen kosten of andere addertjes.

De luiers van het GhaZoo luierabonnement Maat 6 Large

GhaZoo wegwerpluiers zijn gemaakt van de zachtste materialen en maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken. De luiers van het luierabonnement Maat 6 Large zijn daardoor van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de hoogste normen.

Zo hebben de luiers van het luierabonnement maat 6 Large hebben een zeer hoog absorptievermogen en kunnen tot wel 13x hun eigen gewicht aan vocht vasthouden. Ze absorberen snel en houden de huid van je kindje droog en vrij van irritaties, tot wel 12 uur lang. De perfecte pasvorm voorkomt lekken bij taille & benen en zorgt dat de luier heel comfortabel aanvoelt voor je kindje.

GhaZoo luiers bieden de volgende eigenschappen:

  • Ademende boven- en buitenlaag
  • Uitstekende absorberende kern
  • Zachte buikband voor zitcomfort
  • Zachte boven- en buitenlaag
  • Elastische zijkanten voor gemakkelijke sluiting
  • Overlappende sluiting

Ghazoo-luierspecificaties

Kwaliteit van Luierpakket Maat 6 Large

De kwaliteit wordt continue getoetst en is gericht op controle en registratie van grondstoffen, detectie van schadelijke stoffen en dermatologische & microbiologische screenings. Zo komt alle pulp in de luiers uit FSC verantwoord beheerde bossen en alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd en 100% vrij van parabenen, parfum, chloor, bleek, etc.

Hoe langer jij klant bent hoe goedkoper jouw luierabonnement

Wij belonen onze trouwe klanten graag met een betere prijs. Wij hebben daarom het volgende bedacht:

Leveringen Abonnementskosten
1 tot en met 6 € 41,99
7 tot en met 12 € 39,99
13 tot en met 18 € 37,99
19 of meer leveringen € 35,99

Zoals je ziet start het luierabonnement met een prijs van € 41,99 wat je al direct een voordeel van € 2,- oplevert per levering ten opzichte van een losse aankoop van een luierpakket. Wanneer je langer klant blijft zakt je prijs na 18 zendingen zelfs terug tot € 35,99 wat de kosten per luier (afhankelijk van de maat) zelfs kan terugbrengen naar 16 cent per luier!

Frequentie

2 weken, 3 weken, 4 weken, 5 weken, 6 weken

Gewicht kind

Vanaf 15 kg

Luiermaat

6

Pakket

Large

Stuks per zending

125

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luierabonnement Maat 6 Large” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *