GhaZoo Luiers maat 4

De GhaZoo luiers maat 4 zijn geschikt voor kindjes tussen de 8 en 24 maanden met een gewicht van tussen de 7 kg en 17 kg. Deze kindjes hebben een rompermaat van tussen de 68 en 104.

Luiers maat 4 Maxi begin je gemiddeld genomen te gebruiken richting het einde van het eerste jaar wanneer je kindje rond de 10 kilo weegt. En hoe groter de luiermaat, hoe langer je de luiermaat kan ook gebruiken. Luiers maat 4 kan je wel tussen de 6 en 12 maanden gebruiken. Uiteraard zijn dit gemiddelden en bandbreedtes en kan dit sterk verschillen per kindje. Wanneer je kindje bij de geboorte al vrij groot was en daarnaast ook bovengemiddeld groeit, zal je logischerwijs veel sneller overstappen naar luiermaat 5.

Wij weten dat een babyhuidje gevoelig is, daarom zijn onze babyluiers ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen. De luiers maat 4 Maxi hebben een zeer hoog absorptievermogen en kunnen tot wel 13x hun eigen gewicht aan vocht vasthouden. Ze absorberen snel en houden de huid van je kindje droog en vrij van irritaties, tot wel 12 uur lang. De perfecte pasvorm voorkomt lekken bij taille & benen en zorgt dat de luier heel comfortabel aanvoelt voor je kindje.

GhaZoo luiers bieden de volgende eigenschappen:

  • Ademende boven- en buitenlaag
  • Uitstekende absorberende kern
  • Zachte buikband voor zitcomfort
  • Zachte boven- en buitenlaag
  • Elastische zijkanten voor gemakkelijke sluiting
  • Overlappende sluiting

Bovendien heeft elke maat luier een uniek design waarin jouw kindje absoluut gezien mag worden.  Zo is de GhaZoo luier maat 4 (Maxi) voorzien van een gezellig katje.

Ghazoo luiers maat 4 proefpakket luier los

Luier Proefpakket maat 4

Wij weten dat je met het kiezen van luiers niet over één nacht (ijs) moet gaan. De ene dag of nacht is immers de andere niet. Je ontvangt bij ons dan ook geen 3 of 5 luiers. Ons luier proefpakket maat 4 Maxi bevat maar liefst 35 luiers en daarmee heb je genoeg luiers om ze echt een week lang uit te proberen.

Dit proefpakket luiers maat 4 bieden we elke klant, met interesse in ons luierabonnement, éénmalig aan om makkelijk en uitgebreid kennis te maken met onze kwaliteitsluiers. Als je enthousiast bent kan je hier je luierabonnement afsluiten. En uiteraard kun je het abonnement te allen tijde stoppen of wijzigen.

Luierpakket maat 4

Afgezien van het eenmalige proefpakket maat 4 bieden we onze luiers uitsluitend aan in grootverpakkingen. Wij willen luiers kopen namelijk zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Luiers kopen in grotere hoeveelheden is dan een goede manier om de luierkosten laag te houden.

Het luierpakket maat 4 bevat 175 luiers verdeeld over 5 pakken van elk 35 luiers. In deze fase is het gemiddelde verbruik een goede 6 luiers per dag en met het luierpakket maat 4 kan je dan ook zeker 4 weken of een maand vooruit.

Elke maat luierpakket heeft een hele ruime overlap met de direct opvolgende maat. Zo gaat luiermaat 4 tot een gewicht van 17 kg en rompermaat 104 terwijl luier maat 5 al begint vanaf 11 kg en rompermaat 74. Daardoor kan het dus niet gebeuren dat de luiers halverwege je luierpakket maat 4 ineens niet meer passen omdat je kindje zo enorm is gegroeid in 2 tot 3 weken. Je blijft dus ook niet gauw met ongebruikte luiers zitten.

Ghazoo luiers maat 4

Luierabonnement maat 4

Met een luierabonnement maat 4 krijg je op de door jouw gewenste frequentie het luierpakket automatisch thuis gestuurd. De frequentie kan je volledig afstemmen op je persoonlijke situatie en kan je te allen tijde zelf wijzigen in je online account. Je krijgt een vooraankondiging wanneer je volgende luierpakket bij je afgeleverd gaat worden, zodat je nog tijd genoeg hebt om een eventuele maataanpassing door te geven. En het fijne van ons luierabonnement is dat je elk gewenst moment kan opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Ghazoo luiers maat 4

Aanbieding luiers maat 4

Sommigen mensen vinden het altijd leuk om een aanbieding luiers maat 4 te zoeken en vinden het een uitdaging om de laagste prijs te vinden. Veel andere mensen hebben hier helemaal geen zin in of de tijd niet voor. Je kunt je tijd vast beter en leuker besteden met een kleine thuis.

GhaZoo is opgericht omdat wij het zat waren om altijd maar weer te moeten zoeken naar een aanbieding luiers maat 4 of welke maat dan ook. Het grote voordeel van GhaZoo is dat je niet meer op zoek hoeft naar een aanbieding omdat je anders teveel betaalt. Bij ons krijg je kwaliteitsluiers thuis gestuurd voor een scherpe prijs.

Scroll naar boven