GhaZoo Luiers maat 6

De GhaZoo luiers maat 6 zijn geschikt voor kindjes tussen de 24 en 48 maanden met een gewicht van tussen de 14 kg en 25 kg. Deze kindjes hebben een rompermaat van tussen de 92 en 128.

Luiers maat 6 Large hebben een ruime overlap met luiermaat 5 maar zijn een wat grotere luier met ook wat meer absorptievermogen. De luiers maat 6 zijn fijn om te gebruiken als je kindje gewoon wat groter is en maat 5 net iets te strak zit. Daarnaast zijn de luiers maat 6 ook juist geschikt voor kindjes die veel moeten plassen en daardoor wat meer absorptievermogen nodig hebben. Het fijne van de maat 6 luier is ook dat deze gebruikt kan worden tot 25 kg en dus ook heel geschikt is voor kindjes die wat later dan gemiddeld zindelijk worden.

Wij weten dat een babyhuidje gevoelig is, daarom zijn onze babyluiers ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen. De luiers maat 6 Large hebben een zeer hoog absorptievermogen en kunnen tot wel 13x hun eigen gewicht aan vocht vasthouden. Ze absorberen snel en houden de huid van je kindje droog en vrij van irritaties, tot wel 12 uur lang. De perfecte pasvorm voorkomt lekken bij taille & benen en zorgt dat de luier heel comfortabel aanvoelt voor je kindje.

GhaZoo luiers bieden de volgende eigenschappen:

  • Ademende boven- en buitenlaag
  • Uitstekende absorberende kern
  • Zachte buikband voor zitcomfort
  • Zachte boven- en buitenlaag
  • Elastische zijkanten voor gemakkelijke sluiting
  • Overlappende sluiting

Bovendien heeft elke maat luier een uniek design waarin jouw kindje absoluut gezien mag worden.  Zo is de GhaZoo luier maat 6 (Large) voorzien van een vrolijke panda.

Ghazoo luier maat 6 XL

Luier Proefpakket maat 6

Wij weten dat je met het kiezen van luiers niet over één nacht (ijs) moet gaan. De ene dag of nacht is immers de andere niet. Je ontvangt bij ons dan ook geen 3 of 5 luiers. Ons luier proefpakket maat 6 Large bevat maar liefst 29 luiers en daarmee heb je genoeg luiers om ze echt een week lang uit te proberen.

Dit proefpakket luiers maat 6 bieden we elke klant, met interesse in ons luierabonnement, éénmalig aan om makkelijk en uitgebreid kennis te maken met onze kwaliteitsluiers. Als je enthousiast bent kan je hier je luierabonnement afsluiten. En uiteraard kun je het abonnement te allen tijde stoppen of wijzigen.

Luierpakket maat 6

Afgezien van het eenmalige proefpakket maat 6 bieden we onze luiers uitsluitend aan in grootverpakkingen. Wij willen luiers kopen namelijk zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Luiers kopen in grotere hoeveelheden is dan een goede manier om de luierkosten laag te houden.

Het luierpakket maat 6 bevat 125 luiers verdeeld over 5 pakken van elk 25 luiers. In deze fase is het gemiddelde verbruik zo’n 5 luiers per dag en met het luierpakket maat 6 kan je dan ook zeker 4 weken of een maand vooruit.

Elke maat luierpakket heeft een hele ruime overlap met de direct opvolgende maat. Zo gaat luiermaat 5 tot een gewicht van 20 kg en rompermaat 122 terwijl luier maat 6 al begint vanaf 14 kg en rompermaat 92. Daardoor kan het dus niet gebeuren dat de luiers halverwege je luierpakket maat 5 ineens niet meer passen omdat je kindje zo enorm is gegroeid in 2 tot 3 weken. Je blijft dus ook niet gauw met ongebruikte luiers zitten.

Ghazoo luiers maat 6

Luierabonnement maat 6

Met een luierabonnement maat 6 krijg je op de door jouw gewenste frequentie het luierpakket automatisch thuis gestuurd. De frequentie kan je volledig afstemmen op je persoonlijke situatie en kan je te allen tijde zelf wijzigen in je online account. Je krijgt een vooraankondiging wanneer je volgende luierpakket bij je afgeleverd gaat worden, zodat je nog tijd genoeg hebt om een eventuele maataanpassing door te geven. En het fijne van ons luierabonnement is dat je elk gewenst moment kan opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Ghazoo luieraanbieding maat 6

Aanbieding luiers maat 6

Sommigen mensen vinden het altijd leuk om een aanbieding luiers maat 6 te zoeken en vinden het een uitdaging om de laagste prijs te vinden. Veel andere mensen hebben hier helemaal geen zin in of de tijd niet voor. Je kunt je tijd vast beter en leuker besteden met een kleine thuis.

GhaZoo is opgericht omdat wij het zat waren om altijd maar weer te moeten zoeken naar een aanbieding luiers maat 6 of welke maat dan ook. Het grote voordeel van GhaZoo is dat je niet meer op zoek hoeft naar een aanbieding omdat je anders teveel betaalt. Bij ons krijg je kwaliteitsluiers thuis gestuurd voor een scherpe prijs.

Scroll naar boven