Beste prijs, kwaliteit verhouding
Gratis thuisbezorgd
Altijd vrij opzegbaar

Luierpakketten van GhaZoo

Met GhaZoo ben je verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding. In onze luierpakketten zitten voldoende luiers voor een complete maand, wij noemen onze pakketten daarom ook wel de luier maandbox. Ben je tevreden over onze luiers? Bekijk dan ook ons luierabonnement, hoe langer je klant blijft hoe meer je bespaart per luier maandbox. Het voordeel van ons luierabonnement kan je luierprijs terugbrengen tot wel 16 cent per luier!

Hoe werkt het GhaZoo Luierabonnement?

icon-daiper

Onze luierpakketten hebben per maat een geschikt aantal luiers voor een gemiddelde periode van een maand, vandaar de naam luier maandbox. Zo weet je precies waar je aan toe bent, wel zo fijn!

icon-delivery

Geen zin om de deur uit te gaan en vervolgens de hele auto vol te laden met luierpakketten? Dat hoeft ook niet meer! Bestel eenvoudig en snel online en ontvang de luierpakketten bij je thuis.

icon-needle

Hoewel er veel luiers in onze luierpakketten zitten, soms wel 225 stuks, zijn ze compact verpakt. Hierdoor heb je slechts een bepekte opslag nodig.

GhaZoo Luierpakketten

GhaZoo is er van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van baby luiers. Wij willen luiers kopen daarom zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken met behulp van onze luierpakketten. De luierpakketten van GhaZoo noemen wij ook wel de luier maandbox omdat de hoeveelheid luiers is afgestemd op het gemiddelde maandverbruik van je kindje.

De voordelige luierprijs kunnen wij garanderen omdat je bij ons online direct bestelt en er geen supermarkt of andere retailer tussen zit die er ook aan moet verdienen. Je zult onze luiers dan ook niet kunnen kopen in het winkelschap, maar uitsluitend online. Daarnaast verkopen wij onze luiers uitsluitend in voordeelverpakkingen/maandboxen. Luiers kopen in grotere hoeveelheden is immers een goede manier om de kosten per luier laag te houden.

Ghazoo-luiermaat

Maten van Luierpakketten

De GhaZoo luierpakketten zijn er in de maten 1 tot en met 6 en van 2 kg tot en met 25 kg. Daarmee bieden we alle maten die je kindje nodig mocht hebben, vanaf de geboorte en totdat ze zindelijk zijn.

Elk doos met luiers of luierpakket bevat 5 pakken met luiers. Het aantal luiers per GhaZoo luierpakket verschilt per maat maar zijn bij gemiddeld verbruik altijd voldoende voor zeker één maand. Zo bevat de luier maandbox van maat 1 en maat 2 maar liefst 225 luiers en maat 3 totaal 200 luiers. Het luierpakket maat 4 bevat 175 luiers, bij maat 5 is dat 145 luiers en in een luierpakket maat 6 zitten 125 luiers.

Ondanks de grote aantallen luiers die in een doos zitten, zijn de luierpakketten compact en nemen ze niet veel ruimte in beslag. Ook dus ideaal als je niet veel bergruimte hebt.

Wat zijn de beste luiers die je kunt kopen?

Elke maat luierpakket heeft een hele ruime overlap met de direct opvolgende maat. Zo gaat bijvoorbeeld luier maat 2 tot een gewicht van 6 kg en rompermaat 74 terwijl luier maat 3 al begint vanaf 4 kg en rompermaat 56. Hetzelfde geldt voor maat 4 dat start bij 7 kg en rompermaat 68 terwijl luier maat 3 pas te klein is bij 9 kg en rompermaat 74.

Luier maat 4 gaat tot 17 kg en rompermaat 104 terwijl luier maat 5 begint vanaf 11 kg en rompermaat 74. Bij luiers maat 5 is de max 20 kg en/of rompermaat 122 terwijl luiers maat 6 beginnen bij 14 kg en/of rompermaat 92.

Daardoor kan het dus niet gebeuren dat de luiers halverwege je luierpakket ineens niet meer passen omdat je kindje zo enorm is gegroeid in 2 tot 3 weken. Je blijft dus ook niet gauw met ongebruikte luiers zitten. Het kan natuurlijk wel gebeuren dat je kindje in eens meer is gaan plassen en een groter absorptievermogen nodig hebt. Dat is altijd als eerste merkbaar als je kindje niet meer droog blijft na een nacht. In dat geval dien je wel direct over te stappen op een groter maat luier. De resterende, kleinere maat luiers kan je dan nog prima opmaken overdag, wanneer de luiers korter gedragen worden.

Ghazoo luiers

GhaZoo luiers

Wij weten dat een babyhuidje gevoelig is, daarom zijn onze babyluiers ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen. De perfecte pasvorm zorgt dat de luier heel comfortabel aanvoelt voor je kindje en voorkomt lekken bij taille en benen. Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom heeft elke maat luier een uniek design waarin jouw kindje absoluut gezien mag worden.

GhaZoo leunt op 30 jaar ervaring in de markt waardoor we weten aan welke behoeften een kwaliteitsluier moet voldoen. GhaZoo babyluiers zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. We maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken en de zachtste materialen zodat jouw baby zich prettig voelt en jij je geen zorgen hoeft te maken.

Automatisch luierpakketten ontvangen

Automatisch luierpakketten ontvangen? Neem een luierabonnement

Met een luierabonnement van GhaZoo krijg je op de door jouw gewenste frequentie het luierpakket automatisch thuis gestuurd. De frequentie kan je volledig afstemmen op je persoonlijke situatie en kan je te allen tijde zelf wijzigen in je online account. Je krijgt een vooraankondiging wanneer je volgende luierpakket bij je afgeleverd gaat worden, zodat je nog tijd genoeg hebt om een eventuele maataanpassing door te geven. En het fijne van ons luierabonnement is dat je elk gewenst moment kan opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.