Luierpakketten van GhaZoo

Met GhaZoo ben je verzekerd van de beste kwaliteit luiers. In onze luierpakketten zitten voldoende luiers voor een complete maand, wij noemen onze pakketten daarom ook wel de luier maandbox. Ben je tevreden over onze luiers? Maak dan gebruik van onze luierservice en bespaar € 5,- per luierpakket.

Hoe werkt het GhaZoo Luierabonnement?

icon-daiper

Altijd het juiste aantal luiers

Onze luierpakketten hebben per maat een geschikt aantal luiers voor een gemiddelde periode van een maand. Zo weet je precies waar je aan toe bent, wel zo fijn!
icon-delivery

Simpel en snel thuis laten bezorgen

Geen zin om de deur uit te gaan en vervolgens de hele auto vol te laden met luierpakketten? Dat hoeft ook niet meer! Bestel eenvoudig en snel online en ontvang de luierpakketten bij je thuis.

Bestel luiers wanneer het uitkomt

Bestel luiers wanneer het uitkomt

Natuurlijk kan je te allen tijde jouw gewenste luierpakket bij ons bestellen. Bestel je op werkdagen voor 18:00 uur dan heb je deze de volgende dag in huis.

GhaZoo Luierpakketten

GhaZoo is er van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van luiers. Wij willen luiers kopen zo gemakkelijk en voordelig mogelijk voor je maken met behulp van onze luierpakketten. De luierpakketten van Ghazoo noemen wij ook wel de luier maandbox omdat de hoeveelheid luiers is afgestemd op het gemiddelde maandverbruik van je kindje.

De voordelige luierprijs kunnen wij garanderen omdat je bij ons online direct bestelt en er geen supermarkt of andere retailer tussen zit die er ook aan moet verdienen. Je zult onze luiers dan ook niet kunnen kopen in het winkelschap, maar uitsluitend online. Daarnaast verkopen wij onze luiers uitsluitend in voordeelverpakkingen/maandboxen. Luiers kopen in grotere hoeveelheden is immers een goede manier om de kosten per luier laag te houden.
Ghazoo-luiermaat

Maten van Luierpakketten

De GhaZoo luierpakketten zijn er in de maten 1 tot en met 6 en van 2 kg tot en met 25 kg. Daarmee bieden we alle maten die je kindje nodig mocht hebben, vanaf de geboorte en totdat ze zindelijk zijn.

Elk doos met luiers of luierpakket bevat 5 pakken met luiers. Het aantal luiers per GhaZoo luierpakket verschilt per maat maar zijn bij gemiddeld verbruik altijd voldoende voor zeker één maand. Zo bevat de luier maandbox van maat 1 en maat 2 maar liefst 225 luiers en maat 3 totaal 200 luiers. Het luierpakket maat 4 bevat 175 luiers, bij maat 5 is dat 145 luiers en in een luierpakket maat 6 zitten 125 luiers.

Ondanks de grote aantallen luiers die in een doos zitten, zijn de luierpakketten compact en nemen ze niet veel ruimte in beslag. Ook dus ideaal als je niet veel bergruimte hebt.
ghazoo luierpakket
Elke maat luierpakket heeft een hele ruime overlap met de direct opvolgende maat, bekijk de luiermaten pagina voor meer informatie.

Daardoor kan het dus niet gebeuren dat de luiers halverwege je luierpakket ineens niet meer passen omdat je kindje zo enorm is gegroeid in 2 tot 3 weken. Je blijft dus ook niet gauw met ongebruikte luiers zitten. Het kan natuurlijk wel gebeuren dat je kindje in eens meer is gaan plassen en een groter absorptievermogen nodig hebt. Dat is altijd als eerste merkbaar als je kindje niet meer droog blijft na een nacht. In dat geval dien je wel direct over te stappen op een groter maat luier. De resterende, kleinere maat luiers kan je dan nog prima opmaken overdag, wanneer de luiers korter gedragen worden.
ghazoo luierpakket

GhaZoo luiers

Wij weten dat een babyhuidje gevoelig is, daarom zijn onze babyluiers ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen. De perfecte pasvorm zorgt dat de luier heel comfortabel aanvoelt voor je kindje en voorkomt lekken bij taille en benen. Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom heeft elke maat luier een uniek design waarin jouw kindje absoluut gezien mag worden.

GhaZoo leunt op 30 jaar ervaring in de markt waardoor we weten aan welke behoeften een kwaliteitsluier moet voldoen. GhaZoo luiers zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. We maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken en de zachtste materialen zodat jouw baby zich prettig voelt en jij je geen zorgen hoeft te maken.
Automatisch luierpakketten ontvangen

Automatisch luierpakketten ontvangen? Maak gebruik van onze GhaZoo luierservice

Met de luierservice van GhaZoo krijg je op de door jouw gewenste frequentie het luierpakket automatisch thuis gestuurd. De frequentie kan je volledig afstemmen op je persoonlijke situatie en kan je te allen tijde zelf wijzigen in je online account. Je krijgt een vooraankondiging wanneer je volgende luierpakket bij je afgeleverd gaat worden, zodat je nog tijd genoeg hebt om een eventuele maataanpassing door te geven.

Naast een mooie kostenbesparing van € 5,- per luierpakket met de luierservice kan je ook nog op elk gewenst moment opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Scroll naar top