Luiers

(52 klantbeoordelingen)

Onze premium luiers worden geleverd in een maandbox met daarin 5 pakken luiers. Je hebt de keuze uit een losse aankoop of je kunt gebruik maken van onze luierservice. De GhaZoo luierservice is een 100% flexibel luierabonnement waarmee je € 5,- per luierpakket bespaart.

43,99 - Abonnement: 38,99 beschikbaar in abonnement van 43,99 - Abonnement: 38,99 iedere 2 weken

Voordelen van de luierservice

Start met je persoonlijke luierplan

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn helpen we je om aan de hand van een aantal stappen de
service te bepalen die past bij jouw persoonlijke situatie, nu en straks. Met jouw persoonlijke luierplan zijn de luiers
geregeld gedurende de ontwikkeling van je kindje en heb je helemaal geen omkijken meer.

bubble-image - Luier

Maat

Vaststellen van de maatkeuze aan de hand van de gegevens van je kindje en de pasvorm van de luier.
bubble-image - Grafiek

Groei

Adviseren over tijdige maatwijzigingen afgestemd op de groei van je kindje.
bubble-image - Baby

Frequentie

Bepalen van de benodigde bestelfrequentie op basis van je persoonlijke situatie.
bubble-image - Kalender

Levering

Afspreken op welke dag van de week je de levering wenst te ontvangen.

GhaZoo Luierpakketten

GhaZoo is er van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van luiers. Wij willen luiers kopen zo gemakkelijk en voordelig mogelijk voor je maken met behulp van onze luierpakketten. De luierpakketten van Ghazoo noemen wij ook wel de luier maandbox omdat de hoeveelheid luiers is afgestemd op het gemiddelde maandverbruik van je kindje.

De voordelige luierprijs kunnen wij garanderen omdat je bij ons online direct bestelt en er geen supermarkt of andere retailer tussen zit die er ook aan moet verdienen. Je zult onze luiers dan ook niet kunnen kopen in het winkelschap, maar uitsluitend online. Daarnaast verkopen wij onze luiers uitsluitend in voordeelverpakkingen/maandboxen. Luiers kopen in grotere hoeveelheden is immers een goede manier om de kosten per luier laag te houden. Wanneer je kiest voor onze automatische luierservice bespaar je zelfs nog 5 euro per pakket extra!

Eigenschappen van de GhaZoo Luiers

GhaZoo luiers zijn gemaakt van de zachtste materialen en maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken. Onze huidvriendelijke luiers zijn van een uitstekende (premium) kwaliteit en voldoen aan de hoogste normen. De luiers hebben een zeer hoog absorptievermogen en kunnen tot wel 13x hun eigen gewicht aan vocht vasthouden. Ze absorberen snel en houden de huid van je kindje droog en vrij van irritaties. De perfecte pasvorm voorkomt lekken bij taille & benen en zorgt dat de luier heel comfortabel aanvoelt voor je kindje. GhaZoo luiers bieden de volgende eigenschappen:

 • Ademende boven- en buitenlaag
 • Uitstekende absorberende kern
 • Zachte buikband voor zitcomfort
 • Zachte boven- en buitenlaag
 • Elastische zijkanten voor gemakkelijke sluiting
 • Overlappende sluiting

Elke maat luier heeft een uniek design waarin jouw kindje absoluut in gezien mag worden. We hebben gekozen voor verschillende dierenprintjes voor op onze luiers.

Ghazoo-luierspecificaties

Onze verschillende maten en luierpakketten

De GhaZoo luierpakketten zijn er in de maten 1 tot en met 6 en van 2 kg tot en met 25 kg. Daarmee bieden we alle maten die je kindje nodig mocht hebben, vanaf de geboorte en totdat ze zindelijk zijn. Elk doos met luiers of luierpakket bevat 5 pakken met luiers. Het aantal luiers per GhaZoo luierpakket verschilt per maat maar zijn bij gemiddeld verbruik altijd voldoende voor zeker één maand. Zo hebben wij de volgende luierpakketten:

 • Luiers maat 1 bevat maar liefst 225 luiers. Dit zijn 5 pakken met ieder 45 luiers.
 • Luiers maat 2 bevat maar liefst 225 luiers. Dit zijn 5 pakken met ieder 45 luiers.
 • Luiers maat 3 bevat maar liefst 200 luiers. Dit zijn 5 pakken met ieder 40 luiers.
 • Luiers maat 4 bevat maar liefst 175 luiers. Dit zijn 5 pakken met ieder 35 luiers.
 • Luiers maat 5 bevat maar liefst 145 luiers. Dit zijn 5 pakken met ieder 29 luiers.
 • Luiers maat 6 bevat maar liefst 125 luiers. Dit zijn 5 pakken met ieder 25 luiers.

Ondanks de grote aantallen luiers die in een doos zitten, zijn de luierpakketten compact en nemen ze niet veel ruimte in beslag. Ook dus ideaal als je niet veel bergruimte hebt.

Maattabel

ghazoo luiermaattabel NL
ghazoo maattabel mobile new

Ruime maatvoering van onze luiers

Elke maat luierpakket heeft een ruime overlap met de direct opvolgende maat. De matenreeks kan je terugvinden op onze luiermaten pagina. Daardoor kan het dus niet gebeuren dat de luiers halverwege je luierpakket ineens niet meer passen omdat je kindje zo enorm is gegroeid in 2 tot 3 weken. Je blijft dus ook niet gauw met ongebruikte luiers zitten. Het kan natuurlijk wel gebeuren dat je kindje in eens meer is gaan plassen en een groter absorptievermogen nodig hebt. Dat is altijd als eerste merkbaar als je kindje niet meer droog blijft na een nacht. In dat geval dien je wel direct over te stappen op een groter maat luier. De resterende, kleinere maat luiers kan je dan nog prima opmaken overdag, wanneer de luiers korter gedragen worden.

Gemak met de GhaZoo Luierservice

Als jonge ouders wordt er veel van je gevraagd en kom je vaak tijd tekort. Naast een drukke baan manage je een huishouden met één of meerdere kleine kinderen. Je hebt alles behalve zin om  je bezig te houden met de aanschaf van luiers terwijl je absoluut niet zonder wilt zitten. Je kent vast dat gevoel dat je de lade van de commode open trekt om een nieuwe luier te pakken en dan blijkt toch dat laatste pak al weer op te zijn. Moet je toch weer snel op pad, om luiers te halen bij de winkel. Hoe gemakkelijk zou het zijn als je je nooit meer druk hoefde te maken over voldoende luiers in huis? Daarom bieden wij nu dé oplossing aan, onze luierservice is zoals de naam al zegt de oplossing voor dit vervelende probleem.

De GhaZoo Luierservice

Herkenbaar? De luierservice is een luierabonnement en is wellicht ook de ideale oplossing voor jou. We noemen ons abonnement de luierservice omdat wij je volledig ontzorgen met onze premium luiers. Start je luierabonnement met een proefpakket en je ontvangt genoeg luiers om ze een week lang uit te proberen en krijg daarbij gratis een pakje babydoekjes. Ben je enthousiast? Super! Je kunt nu kiezen uit de aankoop van een los pakket luiers of je kiest voor de GhaZoo luierservice. Bij onze luierservice ontvang je maandelijks automatisch nieuwe luiers en bespaar je € 5,- per luierpakket om jou als klant te belonen.

De leveringsfrequentie van de luierservice kan je zelf instellen naar wens, zodat je je luierpakket  elke 3, 4, 5 of 6 weken automatisch zal ontvangen. Wanneer je ons de geboortedatum en groeicurve geeft van je kindje kunnen wij ook inschatten wanneer jouw baby toe is aan een grotere luiermaat. Ook daar hoef je dan niet meer over na te denken.

GhaZoo stuurt jou altijd een week voorafgaand aan je volgende levering een email met een vooraankondiging van levering. Mocht je nog voldoende luiers op voorraad hebben liggen, dan schuif je de levering gewoon een week door. Mocht je liever een andere luiermaat ontvangen, geen probleem, GhaZoo stuurt de doos toe in de gewenste week en gevuld met de gewenste luiermaat. Op de dag van verzending schrijft GhaZoo het bedrag automatisch van je bankrekening af.

Nog meer voordelen van de luierservice

Onze klanten zijn enorm enthousiast over de vele voordelen van GhaZoo:

 • Uitstekende kwaliteit die voldoet aan de hoogste normen en dermatologisch is goedgekeurd
 • Optimaal gemak met een service die is afgestemd op jouw persoonlijke situatie
 • Goedkoper je bespaard € 5,- per luierpakket met de GhaZoo luierservice
 • Automatisch gratis thuisbezorgd zodat je niet meer onverwacht zonder luiers zit en zonder extra kosten.

Direct en eenvoudig opzegbaar

GhaZoo is er van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van luiers. Wij willen het kopen van luiers daarom zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Wij weten dat mensen een hekel hebben aan langlopende verplichtingen. GhaZoo wil niet dat je je vastgebonden voelt. Daarom kan je bij ons op elk gewenst moment moeiteloos je luier abonnement / luierservice pauzeren of stoppen. Bij ons dus geen opzegtermijn, verborgen kosten of andere addertjes.
We kunnen het ons niet voorstellen, maar wanneer je toch besluit om je luier abonnement op te zeggen, dan kun je dat gewoon zelf doen met een paar simpele muisklikken. Natuurlijk kan je ook ons via mail of telefoon vragen je luierservice stop te zetten.

Uiteraard horen we dan graag wat de reden van annuleren is. Je terugkoppeling kan ons helpen onze producten en service nog beter te maken.

 

Nieuw in ons assortiment: Babydoekjes

Een babyhuidje is natuurlijk het meest gevoelig, daarom wil je ook babydoekjes die geschikt zijn om veelvuldig te gebruiken. Daarom bestaan onze babydoekjes voor 99% uit water en zijn ze vrij van allerlei stoffen als parfum, alcohol, conserveringsmiddelen, allergenen of parabenen.

Onze babydoekjes bevatten 0% plastic, zijn pH neutraal, uitvoerig dermatologisch getest en goedgekeurd. Hiermee zijn onze babydoekjes ook voorzien van tal van certificaten en voldoen ze aan de hoogste standaarden.

ghazoo babydoekjes

Daarmee gaan wij nog een stap verder dan de bekende babydoekjes die voorzien worden van termen als Sensitive of Natuurlijk. Veel van deze doekjes bevatten namelijk nog steeds stoffen die je beter kunt vermijden zoals (sterke) allergenen, zo blijkt de test van de consumentenbond uit november 2020. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat veel babyhuidjes geïrriteerd raken.

De samenstelling van onze vochtige babydoekjes irriteert de gevoelige babyhuid niet en helpt het luieruitslag en andere huidaandoeningen voorkomen. Verder hydrateren ze de huid en drogen ze de huid niet uit. Ze zijn dan ook zeker geschikt voor de gevoelige huid van pasgeboren.

Ook bij onze babydoekjes heb je de keuze uit een losse aankoop of een abonnement, als je kiest voor ons abonnement bespaar je € 4,- per doos.

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Frequentie

2 weken, 3 weken, 4 weken, 5 weken, 6 weken

Gewicht kind

2 t/m 5 kg, 4 t/m 8 kg, 6 t/m 10 kg, 9 t/m 14 kg, 11 t/m 16 kg, 13 t/m 18 kg

Ik wil graag nieuwe GhaZoo luiers

Om de 2 weken, Om de 3 weken, Om de 4 weken, Om de 5 weken, Om de 6 weken

1. Kies je gewenste luiermaat

Maat 1 (Newborn) 2 t/m 5 kg, Maat 2 (Mini) 3 – 6 kg, Maat 3 (Midi) 4 – 9 kg, Maat 4 (Maxi) 7 – 17 kg, Maat 5 (Junior) 11 – 20 kg, Maat 6 (Large) 13 – 20 kg

Merk

GhaZoo

Stuks per zending

125, 145, 175, 200, 225

52 beoordelingen voor Luiers

 1. Nederlands

  Lisette

  Snelle levering en goede kwaliteit

 2. Nederlands

  Rob

  Levering duurde 2 dagen ipv 1

 3. Nederlands

  Alexander

  Goede service

 4. Nederlands

  Maartje

  Fijne luiers, enkel mis ik avondlevering

 5. Nederlands

  Bart

  Top kwaliteit voor een goede prijs

 6. Nederlands

  Celine

  Luiers zijn fijn, in combinatie met het abonnement zijn de goedkoper dan pampers bij de kruidvat

 7. Nederlands

  Noëlle

  Goede producten en goede klantenservice

 8. Nederlands

  Jan

  Goede service

 9. Nederlands

  Linda

  Erg tevreden over Ghazoo

 10. Nederlands

  Robert

  Handig concept, goede kwaliteit en snelle bezorging wat wil ik nog meer?

 11. Nederlands

  Anne

  Leuke en goede luiers

 12. Nederlands

  Marijke

  Tevreden over mijn aankoop, lekken niet door en de levering is snel.

 13. Nederlands

  Mariette

  Goede kwaliteit luiers en handig concept dat ze automatisch worden bezorgd. Ben erg blij met Ghazoo

 14. Nederlands

  Maartje

  Erg fijne luiers maar waarom geen avondleveringen? Wellicht een mooie toevoeging?

 15. Nederlands

  Madelon

  Fijne luiers alleen vervelend dat maar 1 niet op voorraad is

 16. Nederlands

  Remco

  Chill abonnement

 17. Nederlands

  Marcel

  Goede producten

 18. Nederlands

  Iris

  Ik houd niet van abonnementen maar na 3 losse dozen toch maar overstag. Dit werkt gewoon!

 19. Nederlands

  Bas

  Abonnement afgesloten maar moet regelmatig de luiers ophalen bij een afhaalpunt wat erg vervelend is. De kwaliteit van de luiers is goed alleen de leveringen kunnen beter, wellicht met tijdssloten?

 20. Nederlands

  Saskia

  Top luiers, voelen ook erg comfortabel aan

 21. Nederlands

  Leroy

  Super fijne luiers en vooral de luierservice is wat mij betreft de ideale oplossing! Altijd luiers in huis en nooit meer last minute naar de supermarkt.

 22. Nederlands

  Bob

  Snelle levering!

 23. Nederlands

  Maarten

  De ideale oplossing voor elke vader, TOP geregeld

 24. Nederlands

  Fleur

  Jammer dat ik als trouwe klant geen prijsvoordeel kan krijgen.

 25. Nederlands

  Melanie Schimmel

  Goede pasvorm, onze zoon van 2 is vrij smalletjes maar hij sluit mooi aan en lekt niet. De enige reden dat wij nog geen maandbox hebben besteld is omdat we er nog 1 hebben staan van een ander merk… als deze op zijn stappen we over.

  Wil in de tussentijd ook maatje 3 of 4 proberen voor zijn kleine broertje.

 26. Nederlands

  Marc

  Top initiatief dit luierabonnement! Jammer dat ik er nu pas achter kom 😉 Komt er op korte termijn nog een maatje 6 bij?

 27. Nederlands

  Veerle

  Na wat googlen naar luier aanbiedingen vond ik GhaZoo. Een leuke en aantrekkelijke site en een prima prijs. De kwaliteit luiers is uitstekend waarna ik een abonnement heb afgesloten.

 28. Nederlands

  Kim

  Top, goede absorptie

 29. Nederlands

  Bram

  Ik mis maat 6 in het assortiment, we zijn er bijna uitgegroeid

 30. Nederlands

  Tom

  Goede kwaliteit

 31. Nederlands

  Nathalie

  Fijne luiers en top service

 32. Nederlands

  Jessica

  Na een jaar zoeken naar een goede luier hebben wij deze eindelijk gevonden. (werkelijk alle merken geprobeerd) Erg tevreden met GhaZoo! Goede pasvorm en goede absorptie. Erg fijn om onze druktemaker droog uit zijn bedje te halen.
  Meteen een abonnement afgesloten, die hier in tegenstelling tot een ander merk wel werkt en netjes op tijd aankomt.

 33. Nederlands

  Alex

  Prima luiers

 34. Nederlands

  Madelon

  Super fijn dat de luiers automatisch bij je thuis worden bezorgd.

 35. Nederlands

  Monique

  Eindelijk geen gedoe meer met die luiers. Gewoon goed geregeld!

 36. Nederlands

  Mariel

  Erg gemakkelijk, alleen jammer dat er geen billendoekjes verkrijgbaar zijn

 37. Nederlands

  Moniek

  Erg tevreden over deze luiers maar ik mis nog een maat 6

 38. Nederlands

  Marco

  drie dagen moeten wachten op mijn bestelling, niet meer van deze tijd. Luiers zijn verder prima

 39. Nederlands

  Veerle

  Goede luiers met leuke prints en erg handig dat ze maandelijks thuisgestuurd worden

 40. Nederlands

  Vincent

  Dit is precies wat ik zocht, een luierservice volledig afgestemd op onze situatie. Ik mis alleen nog de billendoekjes.

 41. Nederlands

  Ronald

  Eindelijk niet meer moeten letten op Pampers aanbiedingen om groot in te slaan. En nooit meer snel naar de Appie omdat je plotseling zonder zit. Ideaal!

 42. Nederlands

  Pauline

  Dit abonnement is echt een uitkomst, misschien een tip om bijvoorbeeld babydoekjes toe te voegen aan het assortiment?

 43. Nederlands

  Jeroen

  Mijn beide zoontjes hebben nu GhaZoo, erg fijn en vooral ook gemakkelijk!

 44. Nederlands

  Nick

  Fijne luiers, jammer dat je als trouwe klant alleen korting krijgt als abonnee

 45. Nederlands

  Max

  Een week moeten wachten op mijn eerste pakket

 46. Nederlands

  Desiree

  Gave luiers, mooi verpakt, snel in huis en voor een top prijs. Helemaal blij.

 47. Nederlands

  Joris

  Eindelijk geen gedoe meer met die luiers. Gewoon goed geregeld!

 48. Nederlands

  Manon

  Super fijn systeem, automatisch thuisbezorgd voor een goede prijs!

 49. Nederlands

  Simone

  Erg fijne luiers, sluiten goed aan en zijn erg zacht

 50. Nederlands

  Jessica & Pieter

  Dit is Briljant!

 51. Nederlands

  Linda & Ron

  Hebben 2,5 jaar gebruik gemaakt van de luierservice van GhaZoo. Heel makkelijk in te stellen. Waar wij ontzettend over te spreken zijn is de kwaliteit van de luiers. Onze dochter plast enorm veel en nog nooit heeft een GhaZoo luier doorgelekt. Ik kan oprecht zeggen dat hij beter is dan een Pamper luier!
  Helaas nog geen luierbroekjes in het assortiment van GhaZoo, anders waren wij nog even doorgegaan met deze service.

 52. Nederlands

  Myrthe

  Snelle service, fijne en goede kwaliteit luiers!

Toon alleen beoordelingen in Nederlands (52)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven