Beste prijs, kwaliteit verhouding
Gratis thuisbezorgd
Altijd vrij opzegbaar

De GhaZoo luierservice

Ben je op zoek naar een luierservice? Dan ben je bij GhaZoo aan het juiste adres. Wij willen het kopen van luiers juist zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. En het fijne van ons luierservice is dat je elk gewenst moment kan opzeggen. Je zit met ons luier abonnement immers nergens aan vast!

Kopen van luiers

GhaZoo is opgericht vanwege eigen ervaringen en frustraties die luiers kopen met zich mee brachten. De serieuze kosten en al het gedoe waar je meerdere jaren aan vast zit. Het zat zijn om altijd maar weer te moeten zoeken naar aanbiedingen van kwaliteitsluiers omdat je weet dat je met de reguliere prijs teveel betaalt. Het moeten kopen van luiers terwijl er geen aanbieding is. Het gesjouw en gedoe met die grote aanbiedingshoeveelheden over straat.

Gemak

Als jonge ouders wordt er veel van je gevraagd en kom je vaak tijd tekort. Naast een drukke baan manage je een huishouden met één of meerdere kleine kinderen. Je hebt alles behalve zin om  je bezig te houden met de aanschaf van luiers, terwijl je absoluut niet zonder wilt zitten. Je kent vast dat gevoel dat je de lade van de commode open trekt om een nieuwe luier te pakken en dan blijkt toch dat laatste pak al weer op te zijn. Moet je toch weer snel op pad, om luiers te halen bij de winkel. Hoe gemakkelijk zou het zijn als je je nooit meer druk hoefde te maken over voldoende luiers in huis?

De Ghazoo luierservice

Luierservice

Herkenbaar? Dan is onze luierservice ook de ideale oplossing voor jou. Start je luierservice met een proefpakket en je ontvangt genoeg luiers om ze een week lang uit te proberen. Ben je enthousiast? Super! Je ontvangt na 14 dagen automatisch een volledig luierpakket met genoeg luiers voor een maand. De leveringsfrequentie kan je zelf instellen naar wens, zodat je je luierpakket  elke 3, 4, 5 of 6 weken wilt ontvangen. Doordat je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste aanbieding noemen wij ons luier abonnement liever een luierservice, wij ontzorgen je volledig en je bent altijd in bezit van de juiste kwaliteitsluiers.

Wanneer je ons de geboortedatum en groeicurve geeft van je kindje  kunnen wij ook inschatten wanneer jouw baby toe is aan een grotere luiermaat. Ook daar hoef je dan niet meer over na te denken.

GhaZoo stuurt jou altijd een week voorafgaand aan je volgende levering een email met een vooraankondiging van levering. Mocht je nog voldoende luiers op voorraad hebben liggen, dan schuif je de levering gewoon een week door. Mocht je liever een andere luiermaat ontvangen, geen probleem, GhaZoo stuurt de doos toe in de gewenste week en gevuld met de gewenste luiermaat. Op de dag van verzending schrijft GhaZoo het bedrag automatisch van je bankrekening af.

Nog meer voordelen van het luier abonnement

Onze klanten zijn enorm enthousiast over de vele voordelen van GhaZoo:

  • Uitstekende kwaliteit die voldoet aan de hoogste normen en dermatologisch is goedgekeurd
  • Optimaal gemak met een service die is afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Eerlijke en scherpe prijs waardoor je niet afhankelijk bent van aanbiedingen en nooit meer teveel betaalt.
  • Automatisch en gratis thuisbezorgd zodat je niet meer onverwacht zonder luiers zit en zonder extra kosten.
  • Steeds goedkoper, als je langer klant bent bij GhaZoo krijg je ook steeds meer korting welke op loopt tot 20%!
De Ghazoo luierservice 2

Direct en eenvoudig opzegbaar

GhaZoo is er van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van luiers. Wij willen het kopen van luiers daarom zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Wij weten dat mensen een hekel hebben aan langlopende verplichtingen. GhaZoo wil niet dat je je vastgebonden voelt. Daarom kan je bij ons op elk gewenst moment moeiteloos je luierservice pauzeren of stoppen. Bij ons dus geen opzegtermijn, verborgen kosten of andere addertjes.

We kunnen het ons niet voorstellen, maar wanneer je toch besluit om je luierservice op te zeggen, dan kun je dat gewoon zelf doen met een paar simpele muisklikken. Natuurlijk kan je ook ons via mail of telefoon vragen je luierservice stop te zetten. Uiteraard horen we dan graag wat de reden van annuleren is. Je terugkoppeling kan ons helpen onze producten en service nog beter te maken.