Luierverpakking en luier voordeelpak

Voor een scherpe prijs van luiers kan je onder andere kijken naar luierverpakking en luier voordeelpak. In principe geldt hoe meer luiers er in de verpakking zitten, hoe goedkoper de kosten per luier zijn. Een grote luierverpakking en luier voordeelpak hebben, ondanks de hogere aanschafprijs, daardoor vaak wel de beste prijs per luier.

Kleine luierverpakking en luier voordeelpak

Bij veel fabrikanten vind je diverse verpakkingen met een verschillende hoeveelheid luiers en een andere prijs maar ook met een verschillende prijs per stuk. De meest voorkomende en meest verkochte luierpakking is het reguliere pak luiers dat je terugvindt in het winkelschap van de supermarkt. Dit pak luiers is ongeveer de kleinste verpakking en bevat meestal een aantal luiers waar je een kleine week mee vooruit kan. Vandaar dat deze luierverpakking ook bij de weekboodschappen wordt meegenomen.

Luierverpakking en luier voordeelpak 1

Kleine luierverpakkingen zijn uiteraard goedkoper maar bevatten ook minder stuks waardoor de prijs per luier vaak het hoogst is. Een grotere luierverpakking en luier voordeelpak met veel meer luiers erin is duurder in aanschaf maar met effectief een lagere prijs per luier.

Het is dan ook fijn dat er wat te kiezen valt qua verpakking maar aangezien je luiers veel gebruikt en over meerdere jaren, loont het dus om bij de aanschaf goed te kijken naar de prijs per luier.

Behalve variëren met verpakkingsgrootte wordt er ook veel met kortingen gestrooid om onderlinge prijsvergelijking nog lastiger te maken. Dit zorgt voor situaties zorgen waarbij een luieraanbieding met een hoge korting op een specifieke verpakking niet automatisch goedkoper is dan dezelfde luier in een andere verpakking met een lage korting. Daardoor krijgt de luiermarkt het imago van een onbetrouwbare markt, net als dat van keuken- en autoverkopers.

Nooit teveel betalen

Bij GhaZoo houden we daar niet van. Wij doen dan ook niet aan verschillende soorten luierverpakking en luier voordeelpak met namen als Mega pack of Jumbo pack. Wij houden het kopen van luiers graag zo eenvoudig en voordelig mogelijk maken. GhaZoo is er namelijk van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het zoeken naar luier aanbiedingen. Je hebt immers al genoeg aan je hoofd en de schaarse tijd die je hebt kan je wel leuker besteden met je kindje.

Met de luierservice van GhaZoo hoef je ook nooit meer na te denken over prijzen, luierverpakking en luier voordeelpak. Je krijgt kwaliteitsluiers thuis gestuurd voor een scherpe prijs die ook nog eens steeds lager wordt naarmate je langer klant blijft. Bovenop onze scherpe prijzen belonen we onze trouwe klanten namelijk graag nog eens extra. En het mooie is, je hoeft het niet eens aan te vragen of er zelf maar aan te denken. Zodra je in aanmerking komt, passen we automatisch de korting toe op je volgende bestelling.

Dat kunnen wij ook makkelijker doen omdat je bij ons online direct bestelt en er geen supermarkt of andere retailer tussen zit die er ook moet verdienen. Je zult onze luierverpakking en luier voordeelpak dan ook niet kunnen kopen in het winkelschap, maar uitsluitend online. Daarnaast verkopen wij onze luiers uitsluitend in één soort groot luierverpakking en luiervoordeelpak waarmee je genoeg luiers hebt voor zeker een maand. Luiers kopen in grotere hoeveelheden is immers een goede manier om de luierkosten laag te houden.

Luierverpakking en luier voordeelpak 2

GhaZoo luierservice

De luierservice van GhaZoo biedt optimaal gemak met de service die volledig is af te stemmen op je persoonlijke situatie. Op de door jouw gewenste frequentie krijg je automatisch een doos kwaliteitsluiers gratis thuis gestuurd. Dit luierpakket bevat zoveel luiers dat je voor 4, 5 of 6 weken genoeg voorraad hebt, afhankelijk van je dagelijks verbruik. Via je account kan je zelf op elk gewenst moment je de luiermaat wijzigen en natuurlijk ook de leveringsfrequentie.

En het fijne van ons luierabonnement is dat je ook elk gewenst moment kan opzeggen. Gewoon eenvoudig via je eigen online account. Je zit dus nergens aan vast. Daar houdt GhaZoo namelijk ook niet van.

Scroll naar boven