Premium kwaliteit luiers

Wij weten dat een babyhuidje gevoelig is, daarom zijn onze premium kwaliteit luiers zo ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen. Onze luiers hebben de perfecte pasvorm welke ervoor zorgt dat onze kwaliteit luiers heel comfortabel aanvoelen voor je kindje. Daarnaast voorkomt dit dat onze luiers gaan lekken bij de taille en benen. Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom heeft elke maat luier een uniek design waarin jouw kindje absoluut gezien mag worden.

Luier m1
Luier Maat 2 - Luier maten
Luier Maat 3 - Luier maten
Luier Maat 4 - Luier maten
Luier Maat 5 - Luier maten
Luier m6

Specificaties van onze luiers

GhaZoo leunt op 30 jaar ervaring in de markt waardoor we weten aan welke behoeften een kwaliteitsluier moet voldoen. We maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken en de zachtste materialen zodat uw baby zich prettig voelt en u zich geen zorgen hoeft te maken.

Ghazoo-luierspecificaties
ROSALIE VOORTMAN NO DOTS GHAZOO 230

Onze luiermaten

GhaZoo houdt er niet van om dingen onnodig ingewikkeld te maken, daarom gaan we terug naar de basis.
Bij ons geen 8 maten en allerlei tussenmaten maar alleen die maten luiers die je echt nodig hebt. De maten die wij aanbieden zijn geschikt vanaf 2 kilo tot en met 20 kil0. Je kunt kiezen voor een proefpakket als je onze luiers eerst wilt uitproberen, je kunt ook direct kiezen voor een luier maandbox of je neemt een abonnement door te kiezen voor onze extra voordelige luierservice.

Onze premium kwaliteit luiers

GhaZoo luiers zijn van uitstekende kwaliteit en dat zeggen we niet zomaar. Uit onderzoek blijkt dat onze luiers voldoen aan de hoogste normen en alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd. Onze luiers scoren dan ook aanzienlijk hoog op belangrijke, objectief meetbare waarden zoals Rewet, Retention en Combined Rewet. Daar zijn we dan ook bijzonder trots op en daarom delen we ook graag deze onderzoeksresultaten met jullie. De streefwaarden voor elk van deze ratio’s zijn daarbij afleid van de bestaande kwaliteitsproducten in de markt.

Onderzoeksresultaten van onze kwaliteit luiers

inline-tab - Druppels

Retention

GhaZoo luiers kunnen tot wel 13x hun eigen gewicht aan vocht vasthouden.

inline-tab - Luier

Rewet

GhaZoo beschermt tegen lekken rond de taille en de benen en voorkomt natte billetjes.

inline-tab - Luier met druppels

Combined rewet

GhaZoo absorbeert snel en houdt de huid van je kindje tot wel 12 uur droog en vrij van irritaties.

Retention

Dit betreft de hoeveelheid vloeistof die door de luier wordt vastgehouden onder druk. Het gewicht geabsorbeerd vocht wordt gemeten in aantal gram. De streefwaarde (SW) verschilt per maat.

Ghazoo kwaliteit luiers - retention

Luiers slim geregeld met de GhaZoo luierservice

Bestel jouw luierpakket snel en eenvoudig en krijg deze al de volgende dag gratis thuisbezorgd.

Scroll naar boven

Retention

Dit betreft de hoeveelheid vloeistof die door de luier wordt vastgehouden onder druk. Het gewicht geabsorbeerd vocht wordt gemeten in aantal gram. De streefwaarde (SW) verschilt per maat.

retention

Rewet

Dit betreft de hoeveelheid vloeistof die terug vloeit naar de bovenlaag en natte billetjes veroorzaakt. Het gewicht vocht in de bovenlaag wordt gemeten in aantal gram. De streefwaarde moet ongeacht maat altijd minder dan 1 gram zijn.

rewet

Combined rewet

Dit betreft de hoeveelheid vloeistof die terug vloeit naar de bovenlaag gemeten over vier achtereenvolgende vochtopnames. Het gewicht vocht in de bovenlaag wordt gemeten in aantal gram. De streefwaarde moet ongeacht maat altijd minder dan 2 gram zijn.

combined rewet