Beste prijs, kwaliteit verhouding
Gratis thuisbezorgd
Altijd vrij opzegbaar

Proefpakket Luiers Maat 2 Mini

3 t/m 6 kg - 45 stuks

(3 klantbeoordelingen)

Wil je GhaZoo luiers een keer uitproberen? Bestel dan een proefpakket luiers maat 2! Het GhaZoo proefpakket luiers maat 2 Mini is geschikt voor kindjes tussen de 0 en 6 maanden met een gewicht van tussen de 3 kg en 6 kg. Deze kindjes hebben een rompermaat van tussen de 50 en 74.

Mijn kindje heeft maat: Maat 2 (Mini) 3 – 6 kg, 45 stuks
Wissen

Onze voordelen

Wij belonen trouwe abonnee's

Hoe GhaZoo voor je werkt

icon-daiper
Heb jij één of twee kinderen in de luiers? Gaan ze 4 dagen per week naar de opvang of helemaal niet? Met slechts een paar muisklikken bepaal jij de service die bij je past.
icon-delivery
Nooit meer sjouwen met grote pakken luiers. Je bepaalt zelf wanneer jij de luiers bezorgd wilt hebben, bijvoorbeeld op de dag dat je zelf thuis bent met de kleine. Wij zorgen ervoor dat je niet meer onverwachts zonder zit.
icon-needle

Natuurlijk kan je te allen tijde onze service aanpassen, pauzeren of stoppen zonder extra kosten, zelfs direct na je eerste bestelling. Ook wij houden niet van addertjes!

GhaZoo Proefpakket Luiers Maat 2 Mini

Wil je GhaZoo luiers een keer proberen? Bestel dan ons proefpakket luiers maat 2! Het GhaZoo proefpakket luiers maat 2 Mini is geschikt voor kindjes tussen de 0 en 6 maanden met een gewicht van tussen de 3 kg en 6 kg. Deze kindjes hebben een rompermaat van tussen de 50 en 74.

Wij weten dat je met het kiezen van luiers niet over één nacht (ijs) moet gaan. De ene dag of nacht is immers de andere niet. Je ontvangt bij ons dan ook geen 3 of 5 luiers. Ons proefpakket luiers maat 2 Mini bevat maar liefst 45 luiers en daarmee heb je genoeg luiers om ze echt een week lang uit te proberen.

Dit proefpakket luiers maat 2 bieden we elke klant met interesse in onze luierabonnement eenmalig aan om makkelijk en goedkoop uitgebreid kennis te maken met onze kwaliteitsluiers. Als je enthousiast bent dan ontvang je vervolgens automatisch luiers volgens het schema dat je zelf hebt aangegeven. En uiteraard kun je het abonnement altijd stoppen of wijzigen.

Wil je na je proefpakket geen abonnement maar los jouw luierpakket bestellen? Ook geen probleem. Na ontvangst van je proefpakket heb je nog twee weken om je bestelling te annuleren.

Eigenschappen van het GhaZoo proefpakket luiers Maat 2 (Mini)

GhaZoo luiers zijn gemaakt van de zachtste materialen en maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken. De Proefpakket luiers Maat 2 Mini zijn daardoor van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de hoogste normen. Hierdoor is de maat 2 luier ook uitstekend geschikt voor de gevoelige huid van pasgeboren baby’s groter dan 3 kilo.

De luiers van het proefpakket Maat 2 Mini hebben een zeer hoog absorptievermogen en kunnen tot wel 13x hun eigen gewicht aan vocht vasthouden. Ze absorberen snel en houden de huid van je kindje droog en vrij van irritaties. De perfecte pasvorm voorkomt lekken bij taille & benen en zorgt dat de luier heel comfortabel aanvoelt voor je kindje.

GhaZoo luiers bieden de volgende eigenschappen:

 • Ademende boven- en buitenlaag
 • Uitstekende absorberende kern
 • Zachte buikband voor zitcomfort
 • Zachte boven- en buitenlaag
 • Elastische zijkanten voor gemakkelijke sluiting
 • Overlappende sluiting

Daarnaast bezitten de luiers Maat 2 (Mini) ook een plasindicator. Dat is een strip op de buitenkant van de luier die blauw kleurt zodra er urine in de luier terecht komt. Vanwege de goede absorptie van de luier en kleine hoeveelheden die je kindje in deze fase plast, is het soms lastig om te zien of je kindje heeft geplast. Met de plasindicator kan je daarom heel eenvoudig en duidelijk vast stellen of je kindje goed en frequent plast. Ideaal dus!

Volledig flexibel luierabonnement

GhaZoo is er van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van luiers. Wij willen het kopen van luiers daarom zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Het GhaZoo luierabonnement is dan ook volledig flexibel. Je kunt op elk gewenst moment zelf je luierabonnement wijzigen in je eigen account omgeving.

Wil je graag een grotere of kleinere maat luiers ontvangen, pas eenvoudig de gewenste maat luiers aan. Heb je nog voldoende luiers op voorraad liggen, dan schuif je de levering gewoon een week door. Net zo makkelijk. Ontvang je een nieuwe voorraad luiers nu om de 4 weken en wil je dat liever om de 5 weken hebben? Geen probleem, met een paar muisklikken heb je dit zelf zo geregeld.

Daarnaast kan je bij ons op elk gewenst moment moeiteloos je luierabonnement pauzeren of stoppen. Bij ons dus geen opzegtermijn, verborgen kosten of andere addertjes.

Hoe langer jij klant bent hoe goedkoper jouw luierabonnement

Wij belonen onze trouwe klanten graag met een betere prijs. Wij hebben daarom het volgende bedacht:

Leveringen Abonnementskosten
1 tot en met 6 € 41,99
7 tot en met 12 € 39,99
13 tot en met 18 € 37,99
19 of meer leveringen € 35,99

Zoals je ziet start het luierabonnement met een prijs van € 41,99 wat je al direct een voordeel van € 2,- oplevert per levering ten opzichte van een losse aankoop van een luierpakket. Wanneer je langer klant blijft zakt je prijs na 18 zendingen zelfs terug tot € 35,99 wat de kosten per luier (afhankelijk van de maat) zelfs kan terugbrengen naar 16 cent per luier!

Frequentie

2 weken, 3 weken, 4 weken, 5 weken, 6 weken

Gewicht kind

3 t/m 6 kg

Luiermaat

2

Pakket

Mini

Stuks per zending

45

3 beoordelingen voor Proefpakket Luiers Maat 2 Mini

 1. Bart

  Super fijne luiers, ik zie het abonnement tegemoet!

 2. Barbara

  Proefpakket besteld en snel ontvangen. Kwaliteit luiers is prima. Voor ons niks anders meer.

 3. Ellen

  Wist niet dat dit proefpakket meteen overging in een abonnement na 2 weken. Luiers zijn verder prima

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *