Beste prijs, kwaliteit verhouding
Gratis thuisbezorgd
Altijd vrij opzegbaar

Proefpakket Luiers Maat 5 Junior

11 t/m 20 kg - 29 stuks

(1 klantbeoordeling)

Wil je GhaZoo luiers een keer uitproberen? Bestel dan een proefpakket luiers maat 5! Het GhaZoo proefpakket luiers maat 5 Junior is geschikt voor kindjes tussen de 18 en 36 maanden met een gewicht van tussen de 11 kg en 20 kg. Deze kindjes hebben een rompermaat van tussen de 74 en 122.

Mijn kindje heeft maat: Maat 5 (Junior) 11 – 20 kg, 29 stuks
Wissen

Onze voordelen

Wij belonen trouwe abonnee's

Hoe GhaZoo voor je werkt

icon-daiper
Heb jij één of twee kinderen in de luiers? Gaan ze 4 dagen per week naar de opvang of helemaal niet? Met slechts een paar muisklikken bepaal jij de service die bij je past.
icon-delivery
Nooit meer sjouwen met grote pakken luiers. Je bepaalt zelf wanneer jij de luiers bezorgd wilt hebben, bijvoorbeeld op de dag dat je zelf thuis bent met de kleine. Wij zorgen ervoor dat je niet meer onverwachts zonder zit.
icon-needle

Natuurlijk kan je te allen tijde onze service aanpassen, pauzeren of stoppen zonder extra kosten, zelfs direct na je eerste bestelling. Ook wij houden niet van addertjes!

GhaZoo Proefpakket Luiers Maat 5 Junior

Wil je GhaZoo luiers een keer proberen? Bestel dan ons proefpakket! Het GhaZoo proefpakket luiers maat 5 is geschikt voor kindjes tussen de 18 en 36 maanden met een gewicht van tussen de 11 kg en 20 kg. Deze kindjes hebben een rompermaat van tussen de 74 en 122.

Wij weten dat je met het kiezen van luiers niet over één nacht (ijs) moet gaan. De ene dag of nacht is immers de andere niet. Je ontvangt bij ons dan ook geen 3 of 5 luiers. Ons proefpakket luiers maat 5 Junior bevat maar liefst 29 luiers en daarmee heb je genoeg luiers om ze echt een week lang uit te proberen.

Dit proefpakket luiers bieden we elke klant met interesse in onze luierabonnement eenmalig aan om makkelijk en goedkoop uitgebreid kennis te maken met onze kwaliteitsluiers. Als je enthousiast bent dan ontvang je vervolgens automatisch luiers volgens het schema dat je zelf hebt aangegeven. En uiteraard kun je het abonnement altijd stoppen of wijzigen.

Wil je na je proefpakket geen abonnement maar liever een los luierpakket bestellen? Ook geen probleem. Na ontvangst van je proefpakket heb je nog twee weken om je bestelling te annuleren.

Eigenschappen van het GhaZoo proefpakket luiers Maat 5 Junior

GhaZoo luiers zijn gemaakt van de zachtste materialen en maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken. De Proefpakket luiers Maat 5 Junior zijn daardoor van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de hoogste normen.

De luiers van het Proefpakket Maat 5 Junior hebben een zeer hoog absorptievermogen en kunnen tot wel 13x hun eigen gewicht aan vocht vasthouden. Ze absorberen snel en houden de huid van je kindje droog en vrij van irritaties, tot wel 12 uur lang. De perfecte pasvorm voorkomt lekken bij taille & benen en zorgt dat de luier heel comfortabel aanvoelt voor je kindje.

GhaZoo luiers bieden de volgende eigenschappen:

  • Ademende boven- en buitenlaag
  • Uitstekende absorberende kern
  • Zachte buikband voor zitcomfort
  • Zachte boven- en buitenlaag
  • Elastische zijkanten voor gemakkelijke sluiting
  • Overlappende sluiting

Bovendien heeft elke maat luier een uniek design waarin jouw kindje absoluut gezien mag worden. Zo is de GhaZoo luier maat 5 (Junior) voorzien van een nieuwsgierige eekhoorn.

Volledig flexibel luierabonnement

GhaZoo is er van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van luiers. Wij willen het kopen van luiers daarom zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Het GhaZoo luierabonnement is dan ook volledig flexibel. Je kunt op elk gewenst moment zelf je luierabonnement wijzigen in je eigen account omgeving.

Wil je graag een grotere of kleinere maat luiers ontvangen, pas eenvoudig de gewenste maat luiers aan. Heb je nog voldoende luiers op voorraad liggen, dan schuif je de levering gewoon een week door. Net zo makkelijk. Ontvang je een nieuwe voorraad luiers nu om de 4 weken en wil je dat liever om de 5 weken hebben? Geen probleem, met een paar muisklikken heb je dit zelf zo geregeld.

Daarnaast kan je bij ons op elk gewenst moment moeiteloos je luierabonnement pauzeren of stoppen. Bij ons dus geen opzegtermijn, verborgen kosten of andere addertjes.

Hoe langer jij klant bent hoe goedkoper jouw luierabonnement

Wij belonen onze trouwe klanten graag met een betere prijs. Wij hebben daarom het volgende bedacht:

Leveringen Abonnementskosten
1 tot en met 6 € 41,99
7 tot en met 12 € 39,99
13 tot en met 18 € 37,99
19 of meer leveringen € 35,99

Zoals je ziet start het luierabonnement met een prijs van € 41,99 wat je al direct een voordeel van € 2,- oplevert per levering ten opzichte van een losse aankoop van een luierpakket. Wanneer je langer klant blijft zakt je prijs na 18 zendingen zelfs terug tot € 35,99 wat de kosten per luier (afhankelijk van de maat) zelfs kan terugbrengen naar 16 cent per luier!

Frequentie

2 weken, 3 weken, 4 weken, 5 weken, 6 weken

Gewicht kind

11 t/m 20 kg

Luiermaat

5

Pakket

Junior

Stuks per zending

29

1 beoordeling voor Proefpakket Luiers Maat 5 Junior

  1. Linda

    Luiers bevallen uitstekend, doen zeker niet onder voor Pampers

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *