Beste prijs, kwaliteit verhouding
Gratis thuisbezorgd v.a. €20
Altijd vrij opzegbaar

Proefpakket Luiers Maat 6 Large

Vanaf 15 kg - 25 stuks

Het GhaZoo proefpakket luiers maat 6 Large is geschikt voor kindjes tussen de 24 en 48 maanden met een gewicht van tussen de 14 kg en 25 kg. Deze kindjes hebben een rompermaat van tussen de 92 en 128. Het proefpakket bevat 25 luiers waarmee je genoeg luiers hebt voor minimaal een week.

Uitverkocht

Anderen kochten ook:

Onze voordelen

Wij belonen trouwe abonnee's

GhaZoo Proefpakket Luiers

Wil je GhaZoo luiers een keer proberen? Bestel dan ons proefpakket luiers!

Wij weten dat je met het kiezen van luiers niet over één nacht (ijs) moet gaan. De ene dag of nacht is immers de andere niet. Je ontvangt bij ons dan ook geen 3 of 5 luiers. Ons proefpakket bevat genoeg luiers om ze echt een week lang uit te proberen.

Dit proefpakket luiers bieden we elke klant met interesse in onze luierabonnement eenmalig aan om makkelijk en goedkoop uitgebreid kennis te maken met onze kwaliteitsluiers. Als je enthousiast bent dan ontvang je vervolgens automatisch luiers volgens het schema dat je zelf hebt aangegeven. En uiteraard kun je het luierabonnement altijd stoppen of wijzigen. Bij ons dus geen opzegtermijn, verborgen kosten of andere addertjes.

Wil je na je proefpakket geen abonnement maar een los luierpakket bestellen? Ook geen probleem. Na ontvangst van je proefpakket heb je twee weken om je luierservice te annuleren en je bestelt dan net zo eenvoudig een los luierpakket via onze website.

Volledig flexibel luierabonnement

GhaZoo is er van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van luiers. Wij willen het kopen van luiers daarom zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Het GhaZoo luierabonnement is dan ook volledig flexibel. Je kunt op elk gewenst moment zelf je luierabonnement wijzigen in je eigen account omgeving.

Hoe GhaZoo voor je werkt

icon-daiper
Heb jij één of twee kinderen in de luiers? Gaan ze 4 dagen per week naar de opvang of helemaal niet? Met slechts een paar muisklikken bepaal jij de service die bij je past.
icon-delivery
Nooit meer sjouwen met grote pakken luiers. Je bepaalt zelf wanneer jij de luiers bezorgd wilt hebben, bijvoorbeeld op de dag dat je zelf thuis bent met de kleine. Wij zorgen ervoor dat je niet meer onverwachts zonder zit.
icon-needle

Natuurlijk kan je te allen tijde onze service aanpassen, pauzeren of stoppen zonder extra kosten, zelfs direct na je eerste bestelling. Ook wij houden niet van addertjes!

Proefpakket Luiers Maat 6 Large 14-25 kg, 25 stuks

Het GhaZoo proefpakket luiers maat 6 Large is geschikt voor kindjes tussen de 24 en 48 maanden met een gewicht van tussen de 14 kg en 25 kg. Deze kindjes hebben een rompermaat van tussen de 92 en 128. Het proefpakket bevat 25 luiers waarmee je genoeg luiers hebt voor minimaal een week.

Eigenschappen van de GhaZoo Proefpakket Luiers Maat 6 Large

GhaZoo luiers zijn gemaakt van de zachtste materialen en maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken. De Proefpakket Luiers Maat 6 Large zijn daardoor van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de hoogste normen.

De luiers van het Proefpakket Maat 6 Large hebben een zeer hoog absorptievermogen en kunnen tot wel 13x hun eigen gewicht aan vocht vasthouden. Ze absorberen snel en houden de huid van je kindje droog en vrij van irritaties. De perfecte pasvorm voorkomt lekken bij taille & benen en zorgt dat de luier heel comfortabel aanvoelt voor je kindje.

GhaZoo luiers bieden de volgende eigenschappen:

  • Ademende boven- en buitenlaag
  • Uitstekende absorberende kern
  • Zachte buikband voor zitcomfort
  • Zachte boven- en buitenlaag
  • Elastische zijkanten voor gemakkelijke sluiting
  • Overlappende sluiting

Bovendien heeft elke maat luier een uniek design waarin jouw kindje absoluut gezien mag worden.  Zo zijn de GhaZoo Proefpakket Luiers maat 6 Large voorzien van een eigenwijze panda.Ghazoo-luierspecificaties

Kwaliteit van Proefpakket Luiers Maat 6 Large

De kwaliteit van de luiers maat 6 Large wordt daarbij continue getoetst en is gericht op controle en registratie van grondstoffen, detectie van schadelijke stoffen en dermatologische & microbiologische screenings. Zo komt alle pulp in de luiers uit FSC verantwoord beheerde bossen en alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd en 100% vrij van parabenen, parfum, chloor, bleek, etc.

GhaZoo Luierpakketten

GhaZoo is er van overtuigd dat niemand zin heeft om bezig te zijn met het kopen van luiers. Wij willen het kopen van luiers daarom zo gemakkelijk en voordelig mogelijk maken. Wij verkopen dan ook alleen luierpakketten. Met een luierpakket van GhaZoo heb je gemiddeld genoeg luiers in huis voor een hele maand. Hou jij ook niet van telkens luiers moeten kopen? Dan zijn de GhaZoo Luierpakketten de oplossing. Je bent dan weer voor weken voorzien. Wil je het helemaal makkelijk en slim regelen? Kies dan voor ons luierabonnement zodat je helemaal geen omkijken meer hebt en nooit meer onverwachts zonder luiers komt te zitten.

Automatisch voordeel pakken? Neem een luierabonnement!

GhaZoo is gestart met het ontwikkelen van onze eigen luiers vanwege onze frustratie die wij uit eigen ervaring hebben opgedaan. Als jonge ouders vinden wij het verschrikkelijk om elke keer opnieuw op zoek te gaan naar de juiste aanbieding voor onze luiers. Elke maand weer alle huis aan huis folders en het internet doorzoeken. Als we dan eindelijk de juiste aanbieding hadden gevonden en naar de winkel reden kwam het ook nog eens regelmatig voor dat de door ons gewenste maat net was uitverkocht. Stonden we dus weer voor niks in de winkel en kon de zoektocht opnieuw beginnen.

De tijd en frustratie van het zoeken naar aanbiedingen, de lege schappen in de winkel, het sjouwen met deze onhandige grote pakketten bracht ons op het idee van ons luierabonnement. Abonneer je op ons flexibele abonnement en zit nooit meer zonder luiers. Je bent gegarandeerd van een scherpe prijs en hoe langer jij klant blijft hoe voordeliger het wordt!

Bij ons luierabonnement ontvang je namelijk een oplopende korting op je luierpakket. Hoe langer je klant blijft bij ons, hoe meer voordeel je krijgt. En het mooie is, je hoeft het niet eens aan te vragen of er zelf maar aan te denken. Je krijgt de korting gewoon automatisch!

En uiteraard kan je nog steeds bij ons op elk gewenst moment moeiteloos je luierabonnement pauzeren of stoppen. Bij ons dus geen opzegtermijn, verborgen kosten of andere addertjes.

Gewicht kind

Vanaf 15 kg

Luiermaat

6

Pakket

Large

Stuks per zending

25

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Proefpakket Luiers Maat 6 Large” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *