Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb je vragen over ons product of de service van GhaZoo? In deze veelgestelde vragen pagina vind je antwoord op de meest voorkomende vragen. Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op via info@ghazoo.com, wij helpen je graag verder.

Populaire vragen

Uit onderzoek blijkt dat onze luiers voldoen aan de hoogste normen en alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd. Ook hebben de luiers een goede pasvorm waardoor ze comfortabel zitten.

Je kunt de maat luier en/of de leveringsfrequentie eenvoudig aanpassen door in te loggen in je account omgeving. Selecteer hiervoor het menu ‘Mijn luierservice’ en klik op de optie ‘Bekijk’ achter je luierservice om de opties aan te passen. Zodra je luierservice wordt weergegeven kies je de optie ‘WIJZIG’ in oranje button bovenaan. Vervolgens kies je de gewenste maat en/of de gewenste leveringsfrequentie.

Jazeker, je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Een bestelde doos luiers kan je binnen 14 dagen na moment van herroepen terug sturen.

Voor een teruggave van het volledige aankoopbedrag dient de verpakking wel ongeopend en onbeschadigd te zijn. Indien je verder bent gegaan met het beoordelen waardoor er schade is ontstaan of de luiers onverkoopbaar zijn geworden, dan kunnen wij hiervoor een waardevermindering in rekening brengen.

Het adres van ons magazijn waar je het naar toe kan sturen is:
The GhaZoo Company B.V.
Watermolen 6
4751VK Oud-Gastel
Nederland

Je dient wel zelf de kosten van de retourzending te betalen. Zodra je pakket in correcte staat ontvangen is, wordt je betaling teruggestort.

Je kan uiteraard altijd een doos luiers bestellen zonder onze luierservice. Ga hiervoor naar onze pagina luiers en kies het pakket luiers in de gewenste maat.

Je kunt je luierservice eenvoudig wijzigen in je eigen GhaZoo account omgeving. Ga vervolgens naar ‘Mijn account‘, selecteer ‘Mijn Luierservice’ en klik op je abonnement. Daar zie je bovenaan de opties: ‘Pauzeer’, ‘Annuleer’ en ‘Wijzig’.

Over onze luiers

Uit onderzoek blijkt dat onze luiers voldoen aan de hoogste normen en alle gebruikte materialen zijn dermatologisch goedgekeurd. Ook hebben de luiers een goede pasvorm waardoor ze comfortabel zitten.

Natuurlijk kan dat. Je kunt eerst een proefpakket bestellen waarmee je genoeg luiers ontvangt om ze een week lang uit te proberen plus je ontvangt van ons een gratis pakje babydoekjes. Ben je tevreden over onze producten? Dan kan je alsnog besluiten een maandbox luiers te bestellen of je kiest voor de extra voordelige luierservice.

Jazeker, je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Een bestelde doos luiers kan je binnen 14 dagen na moment van herroepen terug sturen.

Voor een teruggave van het volledige aankoopbedrag dient de verpakking wel ongeopend en onbeschadigd te zijn. Indien je verder bent gegaan met het beoordelen waardoor er schade is ontstaan of de luiers onverkoopbaar zijn geworden, dan kunnen wij hiervoor een waardevermindering in rekening brengen.

Het adres van ons magazijn waar je het naar toe kan sturen is:
The GhaZoo Company B.V.
Watermolen 6
4751VK Oud-Gastel
Nederland

Je dient wel zelf de kosten van de retourzending te betalen. Zodra je pakket in correcte staat ontvangen is, wordt je betaling teruggestort.

Als je de luiers toch liever eerst wil proberen, bestel dan een proefpakket.

GhaZoo luiers worden in Duitsland geproduceerd.

Verzending

Nee, je betaalt bij ons geen bezorgkosten. Wel voor het proefpakket.

Het is altijd mogelijk dat de bevestigingsmail terecht is gekomen in je spam folder. Als daar ook geen bevestigingsmail in zit, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Je bestelling kan natuurlijk ook worden aangenomen door je buren. Het is dus niet noodzakelijk om te thuis te blijven voor je bestelling. Uiteraard bieden we wel de mogelijkheid om zelf je gewenste leveringsdag te bepalen, bijvoorbeeld op de dag dat je toch thuis bent met de kleine.

Bestellingen worden bezorgd binnen Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Zodra je bestelling is aangemeld bij de pakketbezorger ontvang je een email met daarin een track & trace code zodat je je bestelling kunt volgen.

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen vóór 18.00 uur worden de volgende dag thuisbezorgd. Je kan uiteraard ook kiezen voor een andere dag, wanneer je bijvoorbeeld zeker weet dat je thuis bent. Vervolgleveringen worden altijd thuisbezorgd op de op de door jouw gewenste dag.

Dat is heel vervelend. Indien je hierover geen bericht van ons hebt ontvangen is het belangrijk is om allereerst vast te stellen dat de adresgegevens in je account kloppen. Is dat het geval, neem dan contact met ons op.

In Nederland worden alle pakketten verzonden met de bezorgdienst van DHL. In België is de vervoerder PostNL en voor Duitsland en Frankrijk werken we samen met DPD.

Betaling

In het bestelproces ga je akkoord met de algemene voorwaarden en bij het bestellen van een luierabonnement ook voor het activeren van je dagelijks opzegbare luierservice. Daarbij geef je toestemming om automatisch af te schrijven voor vervolgleveringen. Uiteraard wordt er niks afgeschreven wanneer je de service pauzeert of annuleert in jouw account.

Jazeker. Hiervoor kan je gebruik maken van Klarna betalen achteraf.

Wanneer de automatische afschrijving niet is gelukt ontvangt u hiervan bericht per email met daarin tevens de mogelijkheid voor een bankbetaling. Als u hiervan gebruik maakt kunt u de geplande levering toch gewoon ontvangen.

Bij niet tijdige betaling wordt een bedrag van EUR 7.50 aan kosten in rekening gebracht en behoudt GhaZoo zich het recht voor de levering op te schorten.

Wij bieden diverse soorten betaalmethoden zoals iDeal, Creditcard en SEPA automatische incasso. Mocht jouw gewenste betaalmethode er niet bij staan, horen we dat graag. We proberen constant onze dienstverlening te verbeteren.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Service

1. Op basis van jouw persoonlijke situatie bepaal je welke maat luiers je nodig hebt en met welke frequentie je nieuwe luiers wilt ontvangen;

2.De luiers worden automatisch thuisbezorgd met de door jouw vastgestelde frequentie en op jouw voorkeursdag van levering;

3. Vijf werkdagen voordat je de volgende levering ontvangt, wordt het bedrag automatisch van jouw rekening afgeschreven waarna je een leveringsbevestiging ontvangt.

4. Je kan te allen tijde onze service aanpassen, stilzetten of stoppen, zelfs direct na je eerste bestelling, zonder extra kosten. Je zit dus nergens aan vast!

Wanneer je de eerstvolgende leverdatum naar voren of achter in de tijd wil verplaatsen, kan je de luierservice pauzeren. Wanneer je de luierservice vervolgens weer activeert kies je daarbij de gewenste ingangsdatum.

Je kan dit eenvoudig zelf regelen door in te loggen in je account omgeving. Selecteer vervolgens het menu ‘Mijn luierservice’ en klik op de optie ‘Bekijk’ achter je luierservice. Zodra je luierservice wordt weergegeven klik je bovenaan op de oranje button ‘Pauzeer’. Wanneer je deze weer activeert, krijg je een pop-up scherm waarbij je de gewenste ingangsdatum kan opgeven.

Dat ligt eraan of je een los luierpakket hebt besteld of gebruik maakt van de luierservice. Met het plaatsen van je bestelling voor een luierabonnement zorgen we ook automatisch voor je vervolgleveringen. Je kan de service altijd stilzetten of stoppen, ook direct na je eerste bestelling en zonder extra kosten. Je zit dus nergens aan vast! In je account kan je de service eenvoudig wijzigen. Bestel je eerst een proefpakket, dan dien je nog aanvullend je luierabonnement te activeren.

Het is uiteraard mogelijk om GhaZoo luiers cadeau te geven. Zorg in dat geval dat je het juiste afleveradres van de ontvanger invult bij de bestelling.

Wanneer je twee kinderen in de luiers hebt, kan je natuurlijk ook twee dozen luiers bestellen in verschillende maten. Hiervoor plaats je wel twee verschillende bestellingen zodat je ook een verschillende leveringsfrequentie kan selecteren.

Het is niet nodig om meerdere dozen luiers tegelijk te bestellen voor één kindje. Als je relatief veel luiers verbruikt pas je gewoon de frequentie aan zodat je sneller de volgende levering ontvangt.

Je kan uiteraard altijd een doos luiers bestellen zonder dat je direct vast zit aan de luierservice. Ga hiervoor naar luierpakketten en kies het pakket luiers in de gewenste maat.

De frequentie van je levering bepaal je zelf en kan je ten allen tijde wijzigen in je account. Daar zie je ook altijd wanneer je de eerst volgende levering ontvangt.
Op de dag waarop je herhaalorder vervalt wordt de incasso opdracht naar je bank verzonden. De opdracht wordt normaliter binnen 1 werkdag verwerkt zodat je de volgende dag een leveringsbevestiging ontvangt. Afhankelijk van je bank wordt het bedrag dan binnen 1 tot 5 werkdagen automatisch van je rekening afgeschreven. Bij niet tijdige betaling, bijvoorbeeld door stornering van de afgeschreven bedragen of wegens ontoereikend saldo op de betreffende rekening, wordt een bedrag van EUR 7.50 aan kosten in rekening gebracht en behoudt GhaZoo zich het recht voor de levering op te schorten.

Met de GhaZoo luierservice hoef je niet meer om te kijken naar luiers. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

1. Uitstekende kwaliteit luiers die voldoet aan de hoogste normen en dermatologisch is goedgekeurd.;

2.Optimaal gemak met een service die is afgestemd op jouw persoonlijke situatie;

3. Eerlijke, vaste prijs waardoor je niet meer afhankelijk bent van aanbiedingen;

4. Automatisch thuisbezorgd zodat je niet meer onverwachts zonder zit, zonder extra kosten;

5. Direct en eenvoudig opzegbaar dus geen opzegtermijn, verborgen kosten, of andere addertjes.

Je kan te allen tijde onze luierservice aanpassen, stilzetten of stoppen, zelfs direct na je eerste bestelling, zonder extra kosten. Je zit dus nergens aan vast! In je account kan je de service eenvoudig wijzigen.

Account

Je kunt de maat luier en/of de leveringsfrequentie eenvoudig aanpassen door in te loggen in je account omgeving. Selecteer hiervoor het menu ‘Mijn luierservice’ en klik op de optie ‘Bekijk’ achter je luierservice om de opties aan te passen. Zodra je luierservice wordt weergegeven kies je de optie ‘WIJZIG’ in oranje button bovenaan. Vervolgens kies je de gewenste maat en/of de gewenste leveringsfrequentie.

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten klik dan op deze link om je wachtwoord te resetten. Wanneer je er niet uit komt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Je kunt je gegevens wijzigen in je eigen GhaZoo account omgeving.

Je kunt je service eenvoudig wijzigen in je eigen GhaZoo account omgeving. Ga vervolgens naar ‘Mijn account‘, selecteer ‘Mijn Luierservice’ en klik op je abonnement. Daar zie je bovenaan de opties: ‘Pauzeer’, ‘Annuleer’ en ‘Wijzig’.

Algemeen

Wat leuk dat je interesse hebt! Je kan ons hiervoor mailen op info@ghazoo.com en we proberen zo snel mogelijk te reageren.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in mogelijke samenwerkingen. Je kan ons hiervoor mailen op info@ghazoo.com en we proberen zo snel mogelijk te reageren.

Onze luiers en babydoekjes worden alleen online verkocht. Hierdoor kunnen we onze producten tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Scroll naar boven