De voordelen van de luierservice

Een abonnement afsluiten klinkt niet altijd even aantrekkelijk. Je zit er vaak voor een bepaalde periode aan vast, kan niet tussentijds opzeggen etc. GhaZoo brengt daar verandering in met de luierservice! Wij bieden jou een volledig flexibel en transparant abonnement aan waarbij je nergens aan vast zit! Alles bij GhaZoo is gericht op gemak, wij willen je ontzorgen en niks minder dan dat! Benieuwd naar de voordelen van de luierservice? Lees dan snel verder!

Onze voordelen

Grijp nooit meer mis op luiers

Wij als jonge ouders vonden het een enorm vervelende klus om elke keer opnieuw op zoek te moeten gaan naar de juiste luieraanbiedingen. Daarnaast moet je erg opletten omdat je pakket soms goedkoop lijkt maar dan zitten er ineens minder pampers in diezelfde verpakking. Let dan ook extra goed op de prijs per luier! Als we deze dan eindelijk hadden gevonden moesten we naar de winkel, hopen dat onze gewenste maat nog op voorraad was en dan sjouwen met die enorm grote en onhandige verpakkingen. 

Daar moest een oplossing voor komen en die hebben we gevonden. Met de luierservice van GhaZoo ben je gegarandeerd van een goede prijs en hoef je nooit meer op zoek naar de beste aanbieding. Benieuwd naar andere voordelen van ons luier abonnement?

Ghazoo luiers proberen - Voordelen van de luierservice

Wil je onze luiers eerst uitproberen?

Ben jij overtuigd van de voordelen van de luierservice maar wil je toch eerst graag een keer onze luiers uitproberen? Dat kan! GhaZoo biedt je de mogelijkheid om eenmalig een proefpakket te bestellen inclusief een pakje billendoekjes. Daarmee ben je gemiddeld genomen voorzien van voldoende luiers om je kindje zeker een week lang te verschonen!

Ben je na deze week testen overtuigd van de premium kwaliteit van onze luiers? Dan kan je kiezen voor de aankoop van een los luierpakket of je maakt gebruik van de extra voordelige luierservice van GhaZoo. De GhaZoo luierservice is een luier abonnement waarmee je automatisch een maandpakket luiers thuisgestuurd krijgt. Mocht je niet tevreden zijn om wat voor reden dan ook, dan horen we dit natuurlijk graag. Alle feedback is enorm welkom om onze (luier) service en andere producten zoals de babydoekjes voor in de toekomst te kunnen verbeteren. Uiteraard kan je ten alle tijden inloggen in je account en je abonnement annuleren zonder extra kosten.

Geniet van de voordelen van de luierservice!

Heb jij er ook genoeg van om elke keer weer opnieuw op zoek te gaan naar die beste luieraanbiedingen? Weer aansluiten in die lange rijen en het over straat moeten met al die vervelende en vooral ook onhandige pakken luiers? Maak dan gebruik van de voordelen van de luierservice van GhaZoo!  Wij zorgen dat je nooit meer zonder luiers komt te zitten en altijd een eerlijke vaste lage prijs betaald! Klik op de knop hieronder en sluit jouw luierservice vandaag nog af!

Scroll naar boven