Beste prijs, kwaliteit verhouding
Gratis thuisbezorgd v.a. €20
Altijd vrij opzegbaar

De voordelen van ons luierabonnement

Een abonnement afsluiten klinkt niet altijd even aantrekkelijk. Je zit er vaak voor een bepaalde periode aan vast, kan niet tussentijds opzeggen etc. GhaZoo brengt daar verandering in! Wij bieden jou een volledig flexibel en transparant abonnement aan waarbij je nergens aan vast zit! Alles bij GhaZoo is gericht op gemak, wij willen je ontzorgen en niks minder dan dat! Benieuwd naar de voordelen van ons luierabonnement? Lees dan snel verder!

Onze voordelen

Grijp nooit meer mis op luiers

Wij als jonge ouders vonden het een enorm vervelende klus om elke keer opnieuw op zoek te moeten gaan naar de juiste luieraanbiedingen. Als we deze dan eindelijk hadden gevonden moesten we naar de winkel, hopen dat onze gewenste maat nog op voorraad was en dan sjouwen met die enorm grote en onhandige verpakkingen. Daar moest een oplossing voor komen, met het luierabonnement van GhaZoo ben je gegarandeerd van een goede prijs en hoef je nooit meer op zoek. Benieuwd naar andere voordelen van ons luierabonnement?

Hoe langer jij klant blijft van GhaZoo hoe goedkoper jouw abonnement

Wij willen onze trouwe klanten graag belonen voor hun loyaliteit. Wij bieden daarom de klanten na een X aantal leveringen een goedkopere prijs aan. Heb jij meerdere kinderen? Dan kunnen deze allemaal gezamelijk mee profiteren van dit prijs voordeel. De prijs van ons luierabonnement is als volgt opgebouwd:

LeveringenAbonnementskosten
1 tot en met 6 € 41,99
7 tot en met 12€ 39,99
13 tot en met 18€ 37,99
19 of meer leveringen€ 35,99

Zoals je ziet start het luierabonnement met een prijs van € 41,99 wat je al direct een voordeel van € 2,- oplevert per levering ten opzichte van een losse aankoop van een luierpakket. Wanneer je langer klant blijft zakt je prijs na 18 zendingen zelfs terug tot € 35,99 wat de kosten per luier (afhankelijk van de maat) zelfs kan terugbrengen naar 16 cent per luier!

Dus geniet van de voordelen van ons luierabonnement en ga nooit meer op zoek naar de juiste aanbieding. Met het luierabonnement van GhaZoo ben je gegarandeerd van een goede prijs!

ghazoo luiers proberen

Wil je onze luiers eerst uitproberen?

Ben jij overtuigd van de voordelen van ons luierabonnement maar wil je toch eerst graag een keer onze luiers kunnen uitproberen? Dat kan! GhaZoo biedt je de mogelijkheid om eenmalig een gratis proefpakket te bestellen inclusief een pakje billendoekjes. Daarmee ben je gemiddeld voorzien van voldoende luiers om je kindje zeker een week lang te verschonen!

Ben je na deze week testen overtuigd van onze kwaliteits luiers? Dan hoef je verder niks meer te doen en krijg je 2 weken na levering van ons proefpakket automatisch een maandpakket luiers thuisgestuurd. Mocht je niet tevreden zijn om wat voor reden dan ook, dan horen we dit natuurlijk graag. Alle feedback is enorm welkom om onze service en producten voor in de toekomst te kunnen verbeteren. Uiteraard kan je ten alle tijden inloggen in je account en je abonnement annuleren zonder extra kosten.

Geniet van de voordelen van ons luierabonnement!

Heb jij er ook genoeg van om elke keer weer opnieuw op zoek te gaan naar die beste aanbiedingen? Weer aansluiten in die lange rijen en het over straat moeten met al die vervelende en vooral ook onhandige pakken luiers? Maak dan gebruik van de voordelen van ons luierabonnement! Wij zorgen dat je nooit meer zonder luiers komt te zitten en altijd een eerlijke prijs betaalt! Klik op de knop hieronder en sluit jouw abonnement vandaag nog af!